Digi test Clear blue. Máte s ním zkušenost?

mzacikova
7. říj 2019

Ahoj holky, vím, že na toto téma už nějaké diskuze jsou, ale nechtěla jsem otevírat nějaké opravdu staré...
Jaký máte názor na tento test? Dělala jsem si ho dnes ze zvědavosti (8DPO - MS mám dostat v pátek) a podle mě je jasné negativní. Ale četla jsem spousty názorů, že to plus nemá být vyznačené. Tak mě zajímá, jak to vidíte vy? Podle mě fakt není pochyb o tom, že je negativní 😁 ale máte s ním některá taky zkušenost? Ukázalo se vám mínus taky tak nebo bylo úplně jasné?

pajulisek
7. říj 2019

@mzacikova bohužel test je jasné negativní

ivybee
7. říj 2019

@mzacikova Ano, takto vypadá CB negativni test.

mzacikova
autor
7. říj 2019

@pajulisek @ivybee děkuji. Mě bylo hned jasné, že je toto negativní a přeci úplně jasné. Ale zmátly mě ty diskuze, kde bylo řečeno že jde třeba i o vadný test 😁

pajulisek
7. říj 2019

@mzacikova nene je negativní, kdyby mi šla přidat fotka tak bych ti poslala jak vypadá pozitivní ale nějak to nejde 🙄

mzacikova
autor
7. říj 2019

@pajulisek vím, že pozitivní ukáže i týdny. Ale ze zvědavosti jsem ho rozebrala a u baterie přeblikávalo vše, co ukazuje 😁
Asi záleží na šarži. Podle fotek na netu některé ukazují jen - a některé i toto, co mě

adel_si
7. říj 2019

@mzacikova tyto digi testy ukazují negativní vždy takto.. Ta čárka uprostřed je prostě základ pro případné plus.. Nic jiného není. Buď plus nebo minus s touto nevýraznou čárkou 🙂

veronikav31
7. říj 2019

já měla takto test taky v den MS (či-li -) a výsledek má 20 měsíců 😀

mzacikova
autor
7. říj 2019

@adel_si ano, myslela jsem si to 🙂
Jen mě překvapilo, kolik lidí si myslí, že je buď falešný a nebo je to duch 😁

mzacikova
autor
7. říj 2019

@veronikav31 ne-e, opravdu? 😀 to je super. Tak či tak určitě počkám těch pár dní do MS, kdo ví, co z toho tedy nakonec bude 😀

adel_si
7. říj 2019

@mzacikova já jsem zas naopak měla tento pozitivní už 4 dny před MS..

krupka3
7. říj 2019

8dpo snad nikomu CB jeste neukaze pozitivni. To budes jeste horko tezko vlastnima ocima na prouzku hledat ducha. Pockej jeste aspon 2 nebo 3 dny, pak pripadne zkus znovu.

veronikav31
8. říj 2019

@mzacikova opravdu.určitě počkej do data MS a kdyžtak zkus obyčejný

mzacikova
autor
8. říj 2019

@krupka3 Já vím, že je to brzo. Zkoušela jsem ho proto, že je všude napsané, jak je spolehlivý i před datem MS. Ne, že bych pozitivní výsledek honila

jituli84
8. říj 2019

Muj pozitivní test, ale zkoušela jsem až jsem měla pár dní zpoždění, ale těhu stejně nedopadlo.

mzacikova
autor
8. říj 2019

@jituli84 to mě moc mrzí...☹
tady jde i čárka krásně vidět

jituli84
8. říj 2019

@mzacikova V pořádku, podařilo se znovu 🙂

enjoyerka
10. říj 2019

@mzacikova tyhle jsou podle mě z 99,9% opravdu spolehlivé. Ale dělala jsem si ho až mi vyšel ten obyčejný za 40kc 😊 je zbytečné se testovat tak drahým testem. Ten je spis na “potvrzení”.