Depo provera. Jakou máte zkušenost?

marie8899
3. zář 2023

Dobrý den mám otázku v květnu jsem si poprvé nechala píchnout depo proveru 12.8 jsem měla jít na druhou dávku už jsem nešla plánujeme miminko cca od toho 15.8 lehké růžové špiněni od cca 20.8 už červenohnědá krev mohla to být už menstruace takhle brzo?
měla jsem ji cca 11-12 dnů A dnes se opět ukázalo zatím hnědé špiněni jak to řešit prosím už teď vím že gynekoložka toto řešit nebude na zítra jsem objednána

lencaa11
3. zář 2023

@marie8899 nejspíš to bude z poklesu hormonů tělo je teď z injekce mimo provoz asi bych si nasadila vytaminy Drnek ,čaj atd...chvyli to trvá než se tělo vyčistí

klokanka31
3. zář 2023

@marie8899 Já vysadila injekce od začátku července a dodnes nic, ani ms ani špinění...

escapelle
3. zář 2023

Gynekolog ti měl v první řadě říct,že po depo provere muze trvat klidně rok,než se cyklus znovu obnoví. To vůbec není antikoncepce pro mladé holky nebo ženy,které by výhledově Chtěly ještě dítě.
Hroznej sajrajt a hormonova nálož.

barmil
3. zář 2023

@marie8899 no tak dát si depo Provera a chtít dite, to je velká blbost. Jsou to hormony pro krávy, fakt pro zvířata, pro lidi se začaly pouzivat při hladomorech, aby se dal nemnozili. To je taková sracka a zatez pro tělo, že těžko ze dne na den vyprchaji a prostě budeš zas mít cyklus.

marie8899
autor
3. zář 2023

@barmil mohu říct MUDr aby mě třeba píchla injekci na zastavení ?

barmil
3. zář 2023

@marie8899 zastavení čeho?

marie8899
autor
3. zář 2023

@barmil krvácení

pajasala
12. zář 2023

@marie8899 depo provera je šílená sracka. Už nikdy bych si ji nedala. Úplně vše rozhodí a trvá dlouho než se to srovná