Den zpoždění. Kdy zkusit udělat digi test?

21. led 2022

Zdravím, zpoždění jeden den. Test ukazuje toto, viz foto.
Test jsem dělala i před MS a byl tam hodně slabý duch. Teď je více vidět. Kdy zkusit digi test? Díky za normální odpovědi 🙂

jaja01k
21. led 2022

Zkusila bych po víkendu, držím palce 🙂

autor
21. led 2022

@jaja01k moc děkuji ☺️

nina004
21. led 2022

Mne ukázal Digi test už pri slabej čiarke na teste. A to som robila testy pred MS a poobede,keď som došla z práce.

pajav
21. led 2022

Mně digi ukazal 1-2 hned prvni den, kdy jsem našla ducha na tt.

autor
21. led 2022

@pajav takže bych mohla teoretický taky zkusit

lencaa11
21. led 2022

Ano zkusila bych a uvidíte -Clearblue Digitální

pajav
21. led 2022

Určitě ano ;)

dashyyy
21. led 2022

určitě 🙂

dashyyy
21. led 2022

@pajav něco mi uniká Pavlí?? ❤

pajav
21. led 2022

@dashyyy Nooooo tak jukni na můj profil ♥

autor
21. led 2022

@pajav koupím ho za chvilku 🙂 a buď a nebo 🙂 vám moc gratuluji

pe_tu_ss_ka
21. led 2022

Mě digitální ukazal v obou těhotenství vždy 3 dny před menstruací.

sudylichozrout
21. led 2022

Jaky si myslis, ze je rozdil mezi Mamatestem a Clearblue, ze s nim chces testovat pro potvrzeni?

autor
21. led 2022

@sudylichozrout myslíš ze není jo?

sudylichozrout
21. led 2022

Ne, neni. Nebo ty sis fakt myslela, ze je uvnitr skritkovo kralovstvi s malou laboratori? Uvnitr toho digitalniho testu je uplne stejne papirovy test jako je mamatest. Jen intenzitu carky nevyhodnocujes ty okem, ale mikrocip a na displeji se ti zobrazi 1-2, 2-3, 3+ dle toho, jak to ten cip vyhodnoti. Nic vic. Vyhodis 200 Kc navic oproti Mamatestu/Dr. Max etc uplne zbytecne. Jen za to, ze nebudes koukat sama na ruzovou carku, ale na displej.
Toto je fotka papirku, co jsou vevnitr.

autor
21. led 2022

@sudylichozrout já klidně ty 200 vyhodim 🙂 hezky večer

sudylichozrout
21. led 2022

🤦‍♀️ Radeji ty penize posli na nejake nemocne ditko. Bude to mit vetsi smysl. Hezky vecer.

alexkisss
21. led 2022

Klidně bych zkusila digi zítra z rani moči držím palce

lilian2111
21. led 2022

Taky ten digital absolutně nechápu😅
Lepší mas papírek kde vidíš, jak to hcg roste a čárka sílí, když už teda. Digital jw upřímně úplně k ničemu. I když ti ukáže +, tak druhý den se úplně vypne a nevíš jestli hcg roste tak, jak má. 🤷🏻‍♀️ Nesmysl 😁

autor
22. led 2022

@sudylichozrout díky za starost za co peníze utratit 😀 ale nechám to přeci jen na svém rozhodnutí 🙂

autor
22. led 2022

Digitální test přivezl manžel 🙂 a je tam 1-2 + 🤍

pajav
22. led 2022

Tak to je super 🍀🍀🍀

meesh
29. led 2022

Ahoj holky, s manželem se už 2 roky snažíme o miminko a nyní jsem po 3 balení Clostilbegytu. Byla jsem ve čtvrtek u gynekologa a tam mi bylo řečeno ze mám sliznici vysokou 12 mm. Cca tyden pozoruji nějaké změny - občasné bolest prsou(malá) akné na čelisti, bily hlenovy výtok, citlivější čich (cif nemuzu ani cítit), bolest břicha (malinka). Nyní jsem v 28 DC (12 dni po ovulaci) a začala jsem strašně malinko krvacet (spíše jen zbytky na papíru vždy). MS má přijít cca za 2-3 dny. TT jsem měla, ale cca 4 dny zpátky negativní…což ale doktor říkal že se nediví. Myslíte, že to muže být uhnizdovani vajíčka nebo začínající dřívější menstruace?? Test si plánují kdyžtak udělat za 2-3 dny…