Ahoj holky. Měla bych otázku ohledně ovulace. Nikde nemůžu najít odpověď 🤔 Zkouším tedy vás.. pořád nějak nechápu, jak je to s tou ovulací.. pochopila jsem, že před ovulací je ten "oplodňovací" táhlý hlen a v den ovulace je hustý bílý? Ovulaci poslední dobou cítím, ale nikde jsem se nedočetla, jestli už v dobu toho hlenu ovulace probíhá (vajíčko jde vejcovodem), nebo ten folikul praskne, je z toho ten bílý hustý hlen a teprve jde vejcovodem? Já v den bílého hustého hlenu jsem pak večer měla v pravém podbřišku hroznou křeč a byla jsem nafouklá.. předtím asi tři dny jen pocity jako před menses a dole hrozně mokro.. Děkuji za odpověď 🙂
@klokanka31 jojo, je dobré když ženská ovulaci cítí, má to mnohem jednodušší. Jen mě právě zajímalo, když mám ten hustý bílý hlen, v jaké fázi ovulace to je 🤔
@teddy4 No já to právě poznala podle hlenu. Průsvitný táhlý (někde se uvádí jako bílek) byla ovulace. Bílý hustý je po ovulaci.
@klokanka31 tak děkuju za info 🙃
Po ovulaci je hustý, aby již zamezil vstupu dalších spermií, tvoří bariéru.
@luckamatylda a ten hustý hlen je hned po ovulce? Ještě ten den? 🤔
@teddy4 Já ho pozorovala až den po
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@teddy4 Nevím jak to je, ale když jsem na sobě poznala ovulaci, tak jsme se snažili, a vyšlo to.