Ahoj holky, mate některá zkušenost s delší lutealni fází? Jestli to má nějaký vliv na otěhotnění atd. ? Mám cyklus dlouhý cca 30-33 dni a podle zjištění,kdy jsem začala dělat ovu testy,mám ovulaci mezi 12-14 dnem DC. Přijde mi to moc brzy. Mate někdo stejnou zkušenost?😕
@pipouska je to v poradku, jak pise@beruska1889
nemej obavy a uzivej si snazeni 🙂
Ja mela cykly 45-56 dni.
Jinak za norm.cyklus se pivazuje 25-35 dni 🙂 nepanikar, nemas duvod, co bych ka za tvuj cyklus dala 🙂)))))
Dekuju za uklidnění holky😘 byla jsem z toho docela zmatená a hned hledala problém. Celou dobu jsem myslela ze mám ovulku až kolem 20DC. A když se nedařilo a nedařilo,tak jsem zkusila testy a ono prekvapko🙂 jsem rada,ze to teda není nic zlého.
Holky jak se počítá LF ? Cykly mám 29 dní a ovu test byl pozitivní 13-14 DC pak už byl slabej a ms došla 31 DC ... Můžete poradit jak dlouhou LF mám ?
@denisa3101 Bez bazální teploty je ten odhad tak plus mínus dva dny - ovulace mohla nastat 14. - 16. den cyklu. Ten konkrétní cyklus jsi měla dlouhý 30 dní. Takže LF máš 14 - 16 dní (přesně na den to lze říct jen s měřením bazální teploty).
@werumka dekui za odpověď 😊 BT nrmerim no :/
@denisa3101 já taky právě BT neměním,pracuji na směny a tak to moc nejde😔 takže taky jedině testy, v čípku se neorientuji🙂
@pipouska ovulace nastane do 2 dnu po pozitivnim ovu testu, takze mas proste lutealni fazi 16 dni. To jsem mela pred prvnim otehotnenim taky. Nicemu to nevadi, naopak je to lepsi 🙂
@karlajasmine právě ze bych ji měla mít 18 dnů a více...ale jak jste tady všechny psaly,nemělo by to snad ničemu vadit🙂
@pipouska Tak kdyz mas ovu test pozitivni 12-14 dni, tak mas ovulaci 14-16 den a pak MS po 16ti dnech cca 30-32den?
@karlajasmine koukej,třeba minuly měsíc jsem měla pozitivní 12DC dopoledne,ovu bolesti byly v noci ten den. Menstruaci jsem dostala 35DC. Tento měsíc pozitivní zase 12DC. Ale testuji opravdu jen chvíli,takže nevím jestli to takhle mám stále😉
Bud rada, co by za to jine daly 🙂. Ja mela LF asi 7 dni...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pipouska delší LF ničemu nevadí 😉 spíše naopak... krátká by byl problém.... 😉 ať se brzy zadaří 🙂