Dobrý den, holky. Manžel byl na spermiogramu, výsledky vpořádku, jen hustota by mohla být prý o něco lepší. Doporučili mu užívání ACC po dobu 10 dní, před očekávanou ovulací. Chtěla jsem se proto zeptat, zda nevíte, jak případně dlouho lze takhle užívat? Já jen, aby to pak nemělo opačný účinek při pravidelném užívání každý měsíc... Děkuji za radu. 🙂
@mimig užíval, ale jelikož je nejspíš problém u mě v hormonech, tak nepomohl. A taky mi u toho ACC vadilo, že se to musí užívat tak dlouho před ovulací.. jednou se mi posunula ovulace o týden, takže podle mého v tu dobu už ACC nemělo účinek. Ale za zkoušku člověk nic nedá, a buď se povede, nebo vám doktoři doporučí třeba ještě nějaký jiný přípravek.
Ahoj holky, nechcete někdo koupit Reproman a Zinkorot? My nakoupili zásobu a zadarilo se a mám doma dvě balení od každého,je to docela nákladné (2ks a2ks-původně cca 1400,-Kč)prodala bych se slevou. Muž měl katastrofální spermiogram (podle doktora),málo živých a ty co byly živě,byly pomalé a všechno se mu zlepšilo,doktor nevěřil,ze se nám podařilo pocit přirozené. Tak za mě doporucuju moc.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mimig manzel mel ve vyhodnoceni napsane 3 mesice, to po jake pauze se pripadne muze pokracovat tam ale napsane uz nemel..me ted muj doktor poradil myoovunelle, rika tomu redbull pro spermie a ma to celkove ovlivnovat prostredi pro poceti i spermie