Hezký den, chtěla jsem se zeptat, zda se počítá průměrná délka cyklu nebo aktuální, pokud chci zjistit ovulaci.
Deník, co mám v telefonu mi vypočítal průměrnou délku 26. Ale tento měsíc jsem menstruaci dostala dříve už 22. Den (možná stresem, byla jsem u gynekologa a čekala, zda budou výsledky v pořádku) Takže se tento měsíc snažíme o miminko, sex máme od posledního dne menstruace co dva dny, někdy častěji. Mně ale zajímá, jestli mám brát průměr nebo aktuální cyklus abych zjistila ovulaci. Vždy se nějak řídím hlenem a od včera mě při sexu bolí sex po hlubším zasunu to také nemivam.
Jinak slabé špinění začalo 19.8 a menstruace skončila 23.8
25,28,29,1 byl nechráněný sex. Pokud bych menstruaci brala od 19. Co jsem spinila bylo by to včera 14dc kdy jsme měli nechráněný sex.
Špinění se nepovažuje za 1. den menstruace. To až opravdové krvácení. A každý cyklus se musí posuzovat zvlášť, ptž ovulace může být pokaždé jinak...určitě nespoléhat na aplikace..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@koko123 menstruace se počítá od 1 dne krvácení jinak bych vyzkoušela ovu testy aplikace není 100% ten vaše tělo nezná jinak občas se stane že Ms přijde dřív