Ahojky holky dělaly jste si ovu testy, když jste se snažili o mimi? Já jsem si totiž říkala, že tomu nechám volný průběh a nebudu to hrotit, ale teď začínám dost přemýšlet, že si je koupím. Akorát se bojím, že se z toho stane hon, že teď zrovna musíme, i když třeba nebude chuť. Navíc mám stejně takový pocit, že mám ovu hned na začátku cyklu. Mám největší chuť a nejsilnější hlen.
No spíš si teď říkám, že si je koupím, abych zjistila, jak to tedy s tou mou ovu je. Ale zas na druhou stranu jsem to nechtěla tak hrotit, tak prostě nevím :D
@chansey72 my to taky chteli nechat volne, ale ono kdyz sem si uvedomila, ze sance na otehotneni je jen 24 hodin jednou za mesic a to jeste jen kdyz je ovulace, tak me to vydesilo a bala sem se, ze to pokazdy prosvihnem nebo tak..a ze z volnyho prubehu pak bude rok volnyho prubehu🙂
No mám 6 dní do ms, jestli přijde, tak si je koupím, ať vím na čem jsem.
@chansey72 já jsem si poprvé testy dělala,abych si ověřila,ze mam ovulaci ve dnech,kdy mě pobolivaji prsa a vaječníky a jsem více při chuti 🙂 pokud nám to teď nevyjde,příště už si je asi dělat nebudu ze stejných důvodu,jako píšeš ty,ať se z toho nestává povinnost 🙂 alespoň jednou doporučuji si je udělat 🙂
U obou deti jsem si je dělala . První dcera nam vyšla na poprve a ted cekame druhou a na třetí pokus . Ja mam tada jistotou takže jsem na to sla s testama🙂
Ja merim STM a k tomu ted zkousim i ovu testy. Kojim a mam ten cyklus jeste dost rozhozenej a chci pak STM pouzivat i jako antikoncepci, tak si to ted zkousim nanecisto. 🙂 Zaroven se ucim poznat sve telo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@chansey72 ahoj, ja si je delam ted treti cyklus🙂 diky nim jsem zjistila, ze prvni jsem byla bez ovulace a ten dalsi probehla az 25dc a ted cekam co bude