Ahoj, chci začít chodit darovat krevní plazmu. Zároveň plánují i těhotenství. Může mít nějaký vliv darování na otěhotnění? Jestli to nemůže třeba nějak zkomplikovat otěhotnění a ovulaci? Nemáte někdo zkušenost? Děkuji :srdce:
Chodila jsem před těhotenstvím asi rok...když sem otěhotněla chodit sem přestala...cítila sem že bych to nezvladla
Choď darovat a užívej si to - během těhu a kojení už nebudeš moct 😊
Děkuju moc holky
Ahoj, chodila jsem dlouho, 10 let pravidelně, pak jsem bez problémů hned otěhotněla. Paní doktorka mi řekla, že mám přijít, až nebudu kojit, takže v těhotenství ani při kojení ne 🙂
Nejsem doktor, ale vím, že v krevní plazmě jsou např. hormony, vitamíny a minerály. Slouží i k jejich přenosu. Čili já bych nechodila, pokud bych se snažila o dítě 🤷♀️
Záleží ale i jak často tam chodíš. Já tam jako puberťák chodívala každý měsíc pro kačky, vypláceli 400kč😁. To určitě nebylo ok. Ale pokud jdeš 1, 2x do roka tak ti to snad neuškodí...
Já se takhle rozhodla před šesti lety, že půjdu poprvé darovat a o pár dní později jsem otěhotněla po dlouhodobém snažení 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ne to na to vliv nemá jen těhotné už chodit by neměli ale jinak to žádný vliv nemá