Ahojky holky, je možné na sobě poznat ovulaci? Od té doby co jsem vysadila HA, tak přesně zhruba v půlce cyklu mě vždy pobolívá buď na pravé a nebo levé straně ( střídá se to každý měsíc ) podbříšek. Vždy to tak lehce píchá. Máma mi říkala, že to kdysi měla taky tak a od té doby co nemá dělohu a jeden vaječník, tak to cítí ob měsíc vždy na té jedné straně kde vaječník má. Máte nějaká stejnou zkušenost? 🙂
Já bezpečně ovulaci poznám podle toho, že přibližně 3 dny před ní mívám hojný bílkový hlen, tzv. plodný 🙂 je vždycky přibližně v půlce cyklu. Bolesti nemám na žádné straně, a je fakt, že v téhle době mám taky mnohem větší chuť na sex.
Já teda ovu taky "většinou" poznám, hodně mě píchá a bolí v podbřišku, mám bolesti v kříži, jsem protivná a mám větší chutě na sex 😀 😀
jo ty záda mě bolívají taky 😒
@pajiskazemlyna
@mmirunda Ahoj 🙂 mám po 10 letech vysazenou HA od srpna,pravidelný cyklus.Jsem v půlce cyklu 14 den,pobolívá mě ve vaječníkách a v podbříšku, je to ovulace? má bý mezi 12-16 dnem. Nikdy jsem to neřešila tak přesně nevím..děkuji .-)
@eiram2010
Může být, ale takhle na dálku se to nedá určit ..
Mohla byste to poznat podle zvýšené bazální teploty, pokud máte s měřením zkušenosti 🙂
@pajiskazemlyna nemám s ničím zkušenosti, teprve tu vše zjištuju,ale děkuju 🙂
@eiram2010
ahááá, tak kdyby cokoliv, klidně napište IP, ráda poradím, když budu vědět 🙂
Ja to mam s tou sexualni touhou stejne🙂
Kolem 12 dne cyklu se vrham na sveho muze uz mezi dvermi nebo ho v noci budim 🙂
Takle je to asi 4 dny a pak uz si na sexovani skoro nevzpomenu 🙂 Tak tohle si myslim, ze je moje ovulace 🙂
ahojky,prosím radu . nevíte jestli je bílý hrudkovitý hlen před nebo po ovulaci? čípek je skoro zašlý ale zda otevřený či zavřený to nepoznám.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja osobne mam vzdy vetsi chut na milovani.Proste jsem vic nadrzena🙂jine priznaky nemam a jiz jsem pri tech naletech na pritele taky otehotnela🙂