Dá se otěhotnět ke konci menstruace?

marketa20
8. zář 2024

Ahojky vcera mi koncila menstruace a meli jsme nechraneny styk myslite ze se da otěhotnět když mam nepravidelny cyklus 30-31 den cyklu. Děkuji za odpověď snažíme se o druhé 😊

j.a.n.i
8. zář 2024

@marketa20 Tak znáš to, teoreticky je možný všechno, ale pokud nemáš ms 10 a více dnů, tak je to s tvou délkou cyklu prakticky vyloučené.

mysh_me
8. zář 2024

Tak neni to z hlediska nacasovani nejvyssi pravdepodobnost, ale z kazdeho nechraneneho styku je moznost otehotnet. Osobne znam deti pocate i behem MS, takze nic neni zcela nemozne 😀

titina12
8. zář 2024

Dulaz je můj 13 létý bratr 😅

lencaa11
8. zář 2024

@marketa20 možné je vše teď spíš záleží kdy bude ovulace to tady nikdo neví

1pomnenka
8. zář 2024

Tak snad budete mít do MS ještě styk několikrát, ne? Proč se upínáš jen na tento styk.

klpoiu
8. zář 2024

Otěhotnění je mozne, ale musi tam byt ovulace. Bez ovulace neni těhotenství. Dokonce , co se obcas rika, ze zena otěhotněla behem menstruace je fakt jen mýtus. Zena nemuze mit ovulaci behem menstruace, ale muze ji mit hned po ni. A spermie si umi pockat, takze pravdiva je pouze veta, zena otehotnela z sexu pri menstruaci.
No a tvuj cyklus, s nejvetsi pravdepodobnosti ze sexu na konci menstruace neotehotnis. Ovulace probehne cca 16 den cyklu., dle tvych udaju. A tak dlouho spermie opravdu nevydrží. A nepravidelnym cyklem 30-31 bych ho nenazyvala. Rozdil par dnu je v pořádku. Suma sumarum, otěhotneni je nejvice pravdepodobne az cca od 12 dne cyklu. Ovulaci je dobre alespon jednou vypozorovat . Drzim palecky.

vendulis
8. zář 2024

@j.a.n.i Ano, já otěhotněla v 6 dnu menstruace. Menstruaci mám 6 dní a cyklus každých 25 dní.

klpoiu
8. zář 2024

@vendulis Bohuzel te vyvedu z omylu. Ty si mela asi ten sesty den sex, ale ne ovulaci. Ovulaci si mela v prumeru cca 9-10 den cyklu. Zalezi na LF. Ta se muze u zen lisit 12-16 dnu. Pocitam 15. Jen ti spermie proste vydržely az do ovulace. To je prave ten kratky cyklus. 😉

j.a.n.i
8. zář 2024

@vendulis No, jelikož má zakladatelka cyklus o 5-6 dnů delší, tak u ní je otěhotnění ze sexu 6 den MS prakticky vyloučené... Plus ani ty jsi určitě neotěhotněla ten 6 den, ale o nějaké cca 3-4 později.

marketa20
autor
9. zář 2024

@klpoiu takze ovulaci budu mit 12 den cyklu az 16 den cyklu ? Moc se v tom nevyznám

lencaa11
9. zář 2024

@marketa20 to mi žádná nevíme asi bych každý den dělala ovu testy a podle toho +- uvidíte kdy bude ovulace

marketa20
autor
9. zář 2024

@lencaa11 dobre zkusim objednat testy a uvidim

klpoiu
9. zář 2024

@marketa20 To je jen odhad vuci tvemu cyklu. Ovulace byva cca tech 14 dnu pred ms. Ja osobne mam cyklus 28 dnu a ovulace je presne uprostřed.LF mam 14 dnu. Kdybych to aplikovala na tebe tak by si mela ovulaci 16 den cyklu. Od desateho dne cyklu sexujte a nic tim nepokazis. A mozna pořídit ovulacni testy a tento cyklus testovat. Ono staci kolikrat jen jednou, pak zjistis ze mas vlastne i jine příznaky ovulace a testovat uz nepotrebujes.

marketa20
autor
10. zář 2024

@j.a.n.i ms mívám 3-4 dny dýl ne 🤣ted jsem ji mela 3 dny a hned po jsme meli styk sobota a nedele

marketa20
autor
11. zář 2024

Podle aplikace to vychazi takhle ale moc tomu neverim minuly mesic jsme se snazili a nevyslo to

lencaa11
11. zář 2024

@marketa20 podle aplikace se nedá věřit že je ovulace 🫣 přece chce to test ovu nebo merit teplotu a nebo zajít k lékaři aby vám řekl zda je ovulace ne aplikace

klpoiu
11. zář 2024

@marketa20 🤦🏼‍♀️ jako na rovinu jo, mas pocit ze ti aplikace vidi na vajecniky??? No nevidi. Aplikace,pokud si to nezměnila, vychazi z 14 dnu LF. Proto alespon jeden mesic hlidat ovulaci.

j.a.n.i
11. zář 2024

@klpoiu A co se třeba na lovení ovulace vybodnout a nechat tomu třeba 3/4 roku volný průběh...

klpoiu
11. zář 2024

@j.a.n.i No ja se na loveni ovulace uz davno vyprdla, pac mam deti plnej barak 🤭 Ale zakladatelka si ji asi hlidat chce. 😁

j.a.n.i
11. zář 2024

@klpoiu Podle těch dotazů nějak nevím 😎

marketa20
autor
11. zář 2024

Ja se jenom ptam protoze to neznam pres nejakou aplikaci 😉

marketa20
autor
12. zář 2024

Vcera jsem si koupila tyto vitamíny pomuzou mi otehotnet?

lencaa11
12. zář 2024

@marketa20 to vám nikdo neřekne je to jen vytamim chce to asi nejdříve zjistit kdy máte ovualci a zda ji máte u lékaře nebo aspoň testem a i chlap ...

marketa20
autor
12. zář 2024

@lencaa11 17.9. Jdu na preventivni prohlídku tak se zeptam doktora

marketa20
autor
18. zář 2024

Tak kontrola dopadla dobře a zatím mám malá ovaria tak uvidime

felis
18. zář 2024

@marketa20 no, všechno je možné... já teď aktuálně řeším, že jsem otěhotněla při ní 😃

klpoiu
18. zář 2024

@felis Ne,pri ms otěhotnět nemůžeš. Můžeš otehotnet ze sexu pri menstruaci. Ale pokud žena krvaci tedy ma menstruaci , nemůže mít zaroven ovulaci. Muze se ale stat, ze žena ma krvaceni pri ovulaci,ktere se napoji hned za menstruaci. Potom dlouhe krvaceni zamění za menstruaci a predpoklada, ze otehotnela pri menstruaci. Nebo ma ovulaci hned po menstruaci, sex pri menstruaci a spermie si do ovulace pockaji. Sex pri menstruaci,nebo kdykoli jindy, neni automaticky ze ten den zena otehotnela. 😉

klpoiu
18. zář 2024

@marketa20 Ne, nepomuzou ti otehotnet. Ale pomůžou s prvotnim vývojem embryjka. To co sis nasla je prevazne listovka a ta je zadouci. Jine vitaminy jiz netreba, ale kdyz by si brala neuskodi.

felis
18. zář 2024

@klpoiu jsem 16 DC a mám na testu tohle, takže všechno je možné 😃🙈😃
Ale chytáš za slova... samozřejmě, že sex byl při menstruaci a ovulace tedy přišla hned po ní.

klpoiu
18. zář 2024

@felis Neslovickarim, sama si to napsala ... při ní. 😉 Ale jinak duch super.....jen, mas potvrzeny,ze si mela ovulaci urcite? Radeji bych udelala test i ovulacni. A proc?? Protoze ja sama jsem mela testy na hcg pri ovulaci s takovým duchem.