Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť? Som tu, pretože hľadám matku pre svoje dieťa, v ktorom vidím zmysel života. Nie z roztopaše alebo preto, že by som chcel niekomu ublížiť. Mám svoje dôvody na to, prečo týmto spôsobom. Tej žene sľubujem, že urobím všetko pre to, aby som sa o dieťa adekvátne postaral - zabezpečil mu pekný a kvalitný život. Od ženy očakávam výchovu, lásku a zázemie. Môžem byť len „darcom spermií“ až po verziu spoločnej domácnosti, ktorá je pre dieťa najlepšia. Pár slov o mne, som VŠ po 35, 180/80 sympaťák, modré oči. Ideálna žena pre mňa je 165 - 180 cm vysoká, 100% zdravá, vo veku od 25 do 35 rokov. Mohla by byť samostatná a zabezpečená, inteligentná, športovo založená, so všeobecným rozhľadom a vkusom. Vďaka.
Take si tak mislim. 😉
Působí to na mě jako byste sháněl klisnu k připuštění, už by scházela jen podmínka zdravého chrupu a bylo by to dokonalé ! Pochybuji, že tímto normálního zaujmete.
mislim to je mazec 🙂
možná ho už na seznamce každý zná... tady je to asi více anonymní, si myslím 🙂
Je to jednoduché. Pán je asi gay a rád by měl dítě nebo i fungující rodinu založenou na přátelství. Já kdybych byla rozvedená, tak bych do toho i šla. Díky bohu mám ale šťastné manželství.
Pro me je vetsi mazec "mislim" s mekkym i. 😀
Jejda....je podezřelé, kdyz mate takový profil,ze nemáte zenu jako partnerku či manželku.
Nejsem s jista,zda uspejete....ale myslím si,ze je takové divné minimálně podezřelé toto takhle chtít....připadá mi to jako dítě na zakázku......
Já jsem asi staromódní a myslím si, ze by melo byt z lásky.....ale neznám vaší situaci..
Já bych do toho nesla. A holky buďte opatrne.
Jste gay a chcete udělat radost své mamince, která touží po vnoučeti?
Ne, nedá, pokud to má v hlavě srovnané. MK není seznamka!
ach jo.......je mi 36 let.....☹ .-)
mě tato nabídka přijde jako kdybyste přišel do obchodu koupit si rohlík.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
seznamka by asi byla lepší, ne? někoho milovat a mít s ním dítě z lásky..ne jen proto, že chcete dítě.