Dá sa tu nájsť potenciálna mamina pre moje dieťa?

snowman33
14. pro 2014

Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť? Som tu, pretože hľadám matku pre svoje dieťa, v ktorom vidím zmysel života. Nie z roztopaše alebo preto, že by som chcel niekomu ublížiť. Mám svoje dôvody na to, prečo týmto spôsobom. Tej žene sľubujem, že urobím všetko pre to, aby som sa o dieťa adekvátne postaral - zabezpečil mu pekný a kvalitný život. Od ženy očakávam výchovu, lásku a zázemie. Môžem byť len „darcom spermií“ až po verziu spoločnej domácnosti, ktorá je pre dieťa najlepšia. Pár slov o mne, som VŠ po 35, 180/80 sympaťák, modré oči. Ideálna žena pre mňa je 165 - 180 cm vysoká, 100% zdravá, vo veku od 25 do 35 rokov. Mohla by byť samostatná a zabezpečená, inteligentná, športovo založená, so všeobecným rozhľadom a vkusom. Vďaka.

lv
14. pro 2014

seznamka by asi byla lepší, ne? někoho milovat a mít s ním dítě z lásky..ne jen proto, že chcete dítě.

francovaalina85g
14. pro 2014

Take si tak mislim. 😉

amazonka.k
14. pro 2014

Působí to na mě jako byste sháněl klisnu k připuštění, už by scházela jen podmínka zdravého chrupu a bylo by to dokonalé ! Pochybuji, že tímto normálního zaujmete.

terezapetrova
15. pro 2014

mislim to je mazec 🙂

belleelle
18. pro 2014

možná ho už na seznamce každý zná... tady je to asi více anonymní, si myslím 🙂

lejla29
11. led 2015

Je to jednoduché. Pán je asi gay a rád by měl dítě nebo i fungující rodinu založenou na přátelství. Já kdybych byla rozvedená, tak bych do toho i šla. Díky bohu mám ale šťastné manželství.

carrie_b
11. led 2015

Pro me je vetsi mazec "mislim" s mekkym i. 😀

tarra27
11. led 2015

Jejda....je podezřelé, kdyz mate takový profil,ze nemáte zenu jako partnerku či manželku.
Nejsem s jista,zda uspejete....ale myslím si,ze je takové divné minimálně podezřelé toto takhle chtít....připadá mi to jako dítě na zakázku......
Já jsem asi staromódní a myslím si, ze by melo byt z lásky.....ale neznám vaší situaci..

Já bych do toho nesla. A holky buďte opatrne.

yamdena
11. led 2015

Jste gay a chcete udělat radost své mamince, která touží po vnoučeti?

mimi1004
11. led 2015

Ne, nedá, pokud to má v hlavě srovnané. MK není seznamka!

lmat
11. led 2015

ach jo.......je mi 36 let.....☹ .-)

aklin
11. led 2015

mě tato nabídka přijde jako kdybyste přišel do obchodu koupit si rohlík.