Zdravim, s manzelem se snazime o miminko cca rok, s tim ze mam ale velice nepravidelnou MS (40-110 denni cykly) tak jsem byl byla na gynekologii kde mi nasli na pravem vajecniku velkou 10cm cysty, ktera pry vse tohle zpusobuje, jinak je pry vse v poradku ze dokonce i presto vsechno ovuluji sice velmi nepravidelne ale ano.
Ted mam jit na chirurgicke odstraneni, po kterem by se melo vse vratit do normalu jak MS tak Ovulace.
Ma s timto nekdo zkusenosti?
Dekuji! A mate zkusenost jestli se vse opravdu vrati do normalu jako mi tvrdila dr? 😀
Ty jo a to ti zjistili až po roce? To tě nic nebolelo?Nebo něco?Já měla cystu asi 2 cm a úplně jsem chcípala na bolest, viděla ji normálně na utz. Jinak ti ji normálně chirurgicky odstraní, ale tyhle velké se prý rádi vrací.
No jako ne, sem tam me pichlo v podbrisku nebo takovy tlak, ale neprikladala jsem tomu zadnou vahu.. ale urcite jako netrpim nejakymi bolestmi
@paja285 ja mela 10cm cystu a sotva jsem chodila, sex? To bych chlapa kousla. Ale i tak jsem mela ms pravidelnou 25-26 dnů
@lachtanice86 tak asi je kazda cysta jina.. rikala mi ze existuje nekolik druhu 🤷♀️
@paja285 ja měla endometrialni a poznají to už podle utz a jakoby barvy výplně na obrazovce
@lachtanice86 ta moje se jmenuje jinak, ale za boha si nevzpomenu jak, a nemam ted zpravu od doktorky u sebe. Kazdopadne jsem rada ze to neboli, a verim ze se vse vrati do poradku po jejim odstraneni a nam se pak brzo podari zadelat na miminko :D
Ano, já mám a musím říct, že se mě kvůli PCO vůbec nedaří otěhotnět ani mít ovulaci. Přemýšlíme nad darováním vajíček.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Neboj. Laparoskopický ji odstraní pod celkovou narkozou. Je to otázka 45 min. na sále.