Je tu někdo, komu se to povedlo a nebo jde to? Není to kratky cyklus?
Ahoj .Já mám cykly 23-25 dní celý život a otěhotněla jsem 3x na první dobrou.🙂
Proč by nešlo?🙂
Zalezi na lutealnej faze.. ja mam cyklus cca 25 dni, ovulacia na 11 den, otehotnela som dvakrat na prvy raz
Ja mela 24-25 dni, podle toho, o kterem tehotenstvi se bavime. Ted cekame treti dite pri 24 dennim cyklu. Ovulacni bolesti jsem mivala kolem 10. dne a zadarilo se druhy mesic (respektive uz prvni, ale to se neudrzelo a odeslo s ms), takze to jde. Pokud se nepletu, tak by to mohl byt problem v pripade, ze by mezi ovulaci a ms byla prilis kratka lutealni faze, ale pokud je ovulace brzy, tak to nemusi byt problem.
Tak holky, je to stářím 🙂 již 6.měsíců se "snažíme" a nic. To máme tři děti a otěhotněla vždy hned. Teď je mi 38 a nejde to. Moc děkuju za info 👍🙂
Stářím to není. Ja měla i 23.dni cykly
Já mám cykly různé a při těch 21denních mi to nikdy nevyšlo.
ja mam delsi cyklus jen vyjimecne a dite mam no... vlastni 🙂 a kratkej cyklus jsem mela odjakziva, ted mam "dlouhej" nekdy AZ 25 dnu :D
Záleží na délce luteální fáze. Já mám podobně dlouhé cykly a 3x jsem otěhotněla napoprvé (z toho jednou dokonce dvojčata). Ale při posledním těhotenství mi bylo 30 let.
@aleenka1234 já cykly 21-25 dni. Dvakrát jsem otěhotněla při brání Duphastonu, který mi prodloužil cyklus na 28 dni. To mi bylo 38. Jedno tehu nevyšlo, druhé ano a dvojcata. Pak už jsem nikdy nic nebrala a i s tímhle bídnym cyklem jsem v 41 byla zas v tom...
@loylii Jj, ty cykly, to je bída. Odkrvácím, pak mám 2 týdny klid a zase měsíčky 🙂
@herminka no, taky si myslim, že ten věk nad 35 let už žádná hitparáda 😂
@lucie_j že, to je strašně krátký 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
před dcerou jsem měla pravidelný cyklus 25 dní asi, ovulace 12 den cyklu a naprosto bez problému.. záleží na délce LF