Cvičení + otěhotnění. Co myslíte?

pro89
6. kvě 2020

Dobrý den, mám otázku asi úplně hloupá , ale jede mi to furt v hlavě . Už dva roky se snažíme o druhy mimi a pustila jsem se do cvičení chodím na trx , ale jsem po jednom potratu ( hematom ) a chci se zeptat zda se některá omezuje po ovulaci kdyby to případně vyšlo . Mám strach, aby se to opakovalo . Je to docela náročný silové tak kdyby to vyšlo a cvičila bych než to zjistím. Dela hodně psychika tak nevím co s tím? Dekuju za odpověď

terezanovotna30
6. kvě 2020

@pro89 u prvního těhotenství jsem zjistila týden po vynechání MS, že jsem těhotná a ještě v den pozitivního testu jsem byla v posilovně (dřepy s 50kg atd.). Neřešila bych to. Naopak si myslím, že cvičení je dobré na psychiku a může pomoci. Hodně štěstí!

evculinda
6. kvě 2020

zdravé těhotenství vydrží sport, zvláště pokud jste trénovala pravidelně i před těhotenstvím
@pro89

pro89
autor
6. kvě 2020

@evculinda dřív jsem trénovala hodně , před třemi týdny jsem v podstatě začala od začátku po hodně dlouhé době. Čekala jsem , ze tehu vyjde o dost dříve s prvním problém nebyl .

pro89
autor
6. kvě 2020

@terezanovotna30 moc dekuju za zkušenost ... nikdy by mě to nenapadlo řešit až po tom potratu . Ten hematom mohl vzniknout tím , ze jsem zvedla něco těžkého mi bylo řečeno ... ale udělal se až v 7 tt