Ahoj holky
Snažíme se o miminko, ale pořád se nedaří. V lednu sem musela na revizi, v březnu biochemické a do teď nic. Doktor nám dal čas do listopadu než nás pošle na nějaké vyšetření. Proto uvažuji vyzkoušet něco, co by nám mohlo pomoct. Máte některá zkušenosti s con. gelem nebo gynexem? A komu to pomohlo? Díky za názory 🙂
@pajuska17 Já si řekla, že když mi nebude MS chodit pravidleně, že to zkusím, prtoože pak už není moc co rozházet, když má člověk dlouhé cykly a neví, kdy přijde. Takže zatím čekám, nechtěla jsem úplně riskovat, že se mi to rozhází a budu čekat dalších x měsíců než se to zase srovná🙂
Ahoj, gel jsme zkouseli 3-4 cykly, ted presne nevim. No nepomohlo to :-/ gynex jsem uzivala 3 cykly a nic. Takze u nas ani jedno nezabralo ☹ chlap mel nadprumernej spermiogram a ja normalne ovulovala a hormonalni profil jsem mela v poradku. Kdo vi, proc to trvalo pres rok 🙂
@anetka9 Já ho pila první měsíc po revizi pak mě právě odradilo to co sem četla. Ale zase na druhou stranu se znovu povedlo, bohužel biochemické. Tak nevím jestli něčemu pomohl nebo ne.
@leymea Důležitý, že se povedlo 🙂 nás vyšetření teprve čekají takže někde nějaký problém být může a snažíme se třeba zbytečně. Ale chci to prostě zkusit.
@badyr Tím si právě nejsem jistá. plno holek si na něj stěžuje, že jim naopak rozházel cyklus
@pajuska17 určitě ty bylinky v jakékoliv podobně na každou ženu působí jinak. Jinak jsem ještě zapomněla napsat, že klasický gel jsme s mužem používali už před snažením a poté jsme tedy pořídili ten conceive gel. Je příjemný, používáme nadále 😉....sice je dražší, ale za mě je to dobrá investice. Ještě jsem si teda hlídala ovulaci pomocí testů a je pravda, že první měsíc mi vyšla na 23.den a o měsíc později byla 18.den a ten měsíc se i zadařilo. Posunutí ovulace bylo možná díky těm čajům.
@badyr Já dnes pořídila gel i gynex. Tak zkusíme a uvidíme 🙂 a beru jenom kyselinu listovou. Měla sem původně mamavit, ale jsou to na mě moc velký tablety 😀 čaj zatím nechám ve skříňce. Jinak ovulaci taky hlídám podle testů, minulý měsíc byla 15. den tak uvidíme tenhle měsíc.
Ahojky, my se snažili 2 roky, poslední cyklus jsem zkusila conceive gel a ten měsíc se nám povedlo a já otěhotněla... Bohužel se z toho vyklubalo mimoděložní těhotenství, takže jsem 4 dny před štědrým dnem skočila v nemocnici kde mi vzali jeden vejcovod... Od té doby se nám znovu zatím nepovedlo a to ten gel požíváme každý cyklus... Tak nevím kde je chyba ☹ jinak jsme oba s manželem v pořádku...
@pajuska17 to člověku dodá trošku optimismu 😂 No já tomu stále pevně věřím, že to přijde, jen jsme to asi ještě časově či jinak nevychytali 😂 akorát mě děsí, že od manžela bratranec se s manželkou snažili 11 let o mimčo!!! Oba zdraví, IUI za sebou ivf, no všechno... Pak jim řekli že to teda asi nepůjde a oni se snažili přirozeně daaaal a daaal a po 11 letech maj chlapečka ❤ By mě ale trefilo čekat tak dlouho.. Bych se asi zhroutila 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já nemám osobní, ale co jsem tu zkoumala a četla, tak holkám ten Conceive gel pomohl, hodně holek psalo, že poprvé, co použili, tak se povedlo🙂