Ahoj holky, chci se zeptat co vy a ovulační bolesti? Případně další tělesné příznaky ovulace? Je to teďka pro mě dosti aktuální 😎 Mám ovu v nejbližších dnech dostat, dneska mě začlo pobolívat dole (asi vaječníky?), tak nevím, jestli to už přišlo nebo ještě ne... Ovu test jsem měla negativní. Na internetu se toho píše tolik, že člověk už ani neví, čemu by věřil. Jak jste na tom vy? 🙂
@vlajka1 Já mám spíš tu tupou bolest dole v podbřišku a cítím, že začíná výtok... Kalendářně to odpovídá ovu, takže to tak budu brát... Hezčí? Tak to je super 🙂 Když já se mrknu do zrcadla, tak to mám spíš dneska naopak 😀 Jinak moc díky za odpověď 🙂 Na netu je toho tolik, že člověk už pomalu neví 🙂
Také mám ovulační bolesti, potvrzené i ovu testem. Mě to bolí jako na ms ale spíš v oblasti vaječníků, jednou jsem měla takový bolesti napravo že jsem myslela, že mě asi praskne slepák 🙂 Někdy je ta bolest hodně ostrá a pak najednou nic-to je možná když zrovna praskne folik.
Ja mela ovuacni bolesti 1-2 dny a pak vytok. Jinak Ovu by mela byt 14 dni pred ocekavanou MS.
Ahoj mě ovulka bolela vždycky, bylo to píchání, tahání a při sedání tupá bolest .. jako nic příjemného, ale na druhou stranu, jsem nepotřebovala testy ... jinak mám zkušenost, že ovu mám dřív než mě daný vaječník začne bolet, cca den tuším ...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mivala jsem ovulacni bolesti. Bylo to nejdriv takove pichani a pak tupa bolest v oblasti vajecniku. Trvalo to 1-2dny. Pak jeste plodny hlen, vodovity vytok podobny vajecnemu bilku. Plus manzel mi vzdycky rika, ze v dobe ovulace jsem "hezci" 🙂