ženy, poraďte mi, jsem z toho smutná...DLe uz mám Pco ,beru Inofolic a poprvé clostík a pregnyl a nic :( Co vám pomohlo,moc díky...
@boure888 ja jsem se nechtela dlouho trapit a tak jsme zvolili IVF, a je to, napoprve, cekame holcicku, uz jen necelych 5tt do TP.
@absintka19 Jak dlouho tvá proces IVF od první návštěvy?To bylo silné rozhodnutí ani předtím nebyli pokusy jiné s clostíkem ,pregnyl nebo IUI???
@boure888 me clostik nepomohl, pregnyl jsem pichla az u IVF, ja nemela ovulaci. U nas od prvni konzultace, pres vysetreni, pichani injekci, ohss tak presne 3 mesice a jsem byla tehule 🙂 a to mam dlouhy cyhlus v prumeru kolem 50 dni takze dlouhy protokol.
Nevim zda silne rozhodnuti, ale proc ne. Manzel vse ok, ja po stimulaci 7 vajicek, blastocysty takze nebylo proc vahat. Cekani bylo uz dost 🙂
@absintka19 spousta holek chce zkusit různé metody,jak přírodní ,tak léky než IVF,prosím tě co je blastocysty???
@boure888 blastocysta je nejvhodnejsi stadium embrya v pripade IVF 🙂
@boure888 ono vis, kazdy je strujcem sveho stesti 🙂 ja to stesti mam ted v brisku 🙂 uz 35tt
@absintka19 to máš pravdu, ať vše dobře probíhá 🙂
Mne stacil clostilbegyt. Prvni cyklus ovulace nabehla, ale nezadarilo se, v druhem jsem uz otehotnela.
Přečti si články od @no_title tam má moc pěkně popsané co ji pomohlo. Jinak já taky pco a v pondělí jdu na první konzultaci do car.
Mi clostík nepomohl,šli jsme do Ivf,v první Ivf jsme měli jen dvě embya,nepovedlo se.Teď mi změnili protokol a jednoho prcka má u sebe,a čekáme na výsledek a další 4 jsou v mrazačku.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Bez jakékoliv léčby PCO (jelikož bývalá doktorka na to vůbec nepřišla, nová to diagnostikovala po první prohlídce) jsem otěhotněla přirozeně... ALE až po 13 letech. Menstruaci jsem měla tak 2x-3x do roka a přesto to nakonec dopadlo dobře, ale v mých 36 letech to byl prostě šok, fakt už jsme to nečekali. Asi jsem nepomohla, ale přeji hodně štěstí.