Co si o tom myslíte?

25. dub 2024

Mám 2 dny do menstruace.. ovulace dle testů proběhla v půlce cyklu jak má a dneska na mě vyběhla zase silnější čarka.. co si o tom mám myslet? Máte někdo podobnou zkušenost?

lujhu
25. dub 2024

Taky jsem to měla , ovulace vycházela na jiný dny a pozitivní TT jsem měla dřív pak jsem to zkoušela ty dny co vycházely podle kalendáře a byly negativní takže asi ovulace probíhala dřív , kalendáře nejsou spolehlivý neznají přesně vaše tělo ,.moje čárky vypadaly takhle, v půlce vašeho cyklu ste nezkoušela testovat?

autor
25. dub 2024

@lujhu no právěže jsem testovala i v půlce cyklu a byl potitivní.. pak čárka slábla a teď vypadá takto.. proto mě to mate přeci nemůžu mít ovulaci teď 2 dny před ms znova

lujhu
25. dub 2024

No slyšela jsem i dvou ovulaci za měsíc 😃 všechno je možný zkuste když tak ještě těhotensky test mě taky v době těhotenství vycházel ovu testy pořád pozitivní

themuffin
25. dub 2024

Lh hormon je v těle celý cyklus a jeho hladina různě kolísá. Proto se na ovulačních testech píše, že jako pozitivní se počítá pouze, když je testovací stejně silná nebo silnější než kontrolní.