Mám 2 dny do menstruace.. ovulace dle testů proběhla v půlce cyklu jak má a dneska na mě vyběhla zase silnější čarka.. co si o tom mám myslet? Máte někdo podobnou zkušenost?
@lujhu no právěže jsem testovala i v půlce cyklu a byl potitivní.. pak čárka slábla a teď vypadá takto.. proto mě to mate přeci nemůžu mít ovulaci teď 2 dny před ms znova
No slyšela jsem i dvou ovulaci za měsíc 😃 všechno je možný zkuste když tak ještě těhotensky test mě taky v době těhotenství vycházel ovu testy pořád pozitivní
Lh hormon je v těle celý cyklus a jeho hladina různě kolísá. Proto se na ovulačních testech píše, že jako pozitivní se počítá pouze, když je testovací stejně silná nebo silnější než kontrolní.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky jsem to měla , ovulace vycházela na jiný dny a pozitivní TT jsem měla dřív pak jsem to zkoušela ty dny co vycházely podle kalendáře a byly negativní takže asi ovulace probíhala dřív , kalendáře nejsou spolehlivý neznají přesně vaše tělo ,.moje čárky vypadaly takhle, v půlce vašeho cyklu ste nezkoušela testovat?