Co si myslíte o produktu Sunar gravimilk před těhu?

klara015
24. led 2017

Ahoj planujeme miminko uzivam femibion 800 (1) pro planovane tehotenstvi, kapky gynex a k tomu jeste piju kontryhel.caj nat.
A prave jsem objevila produkt sunar gravimilk.Co si myslite o tom pit ho pred tehu?Mohl by mi pomoct i neco nabrat?(165cm a 44kg)
Dekuji za rady😘

myshoun
24. led 2017

Osobně si myslím, ze pokud mate pestrou stravu, tak bohatě stačí listovka a zaměřila bych se na omega 3, nechte si zjistit jak jste na tom se zelezem. Víc bych do sebe neladovala. Az se zadari a treba budete trpět na nevolnosti, tak bych o tom gravimilku uvažovala... i když já měla problém udržet v sobě i caj.

klara015
autor
24. led 2017

@myshoun dekuji,takze je nesmysl uzivat ted i treba jen na to pribirani??protoze s vahou mam problem, ale uz jsem snad na dobre ceste (zacala jsem vice jist). Tento produkt jsem myslela uzivat jeste na prilepseni 🙂

soyevita
24. led 2017

@klara015 Nabrat by jsi mohla😉 ,ale v tom problém nevidím.Otěhotněla jsem při 164cm a 45kg.
Pít gravimilk je podle mne už úplně zbytečné,když vitamíny už bereš.Ono jak se říká,že všeho moc škodí
Nevím,jak dlouho se snažíte,ale to co užíváš nyní,by mělo úplně stačit🙂

myshoun
24. led 2017

@klara015 myslím, ze na pribirani vám v lékárně nabídnou různé nutridrinky... ale primárně bych se zaměřila a to, co a kolik baštíte, jestli dobre funguje štítná žláza. PS: co bych dala za vaši váhu 😃 Ale chápu, ze to ma i svá negativa. Pokud vyloženě nemáte zdravotní problém, tak nez kupovat doplňky raději schovat kacky na výbavu. Schválně se juknete na složení těch drinků, abyste nejedlá dvakrat to samy, jen v jiné formě.