Ahoj holky, prosim uklidnete mne nekdo😭 Nikdy jsem nic podobneho nezazila,snad jen plasim. cykly mam 33 a 37. 16DC jsem byla na gynde ze se snazime a ze nevim jestli mam ovulaci,rekl ze vidi dva zatim male folikuly.O tyden pozdeji jsem mela velke bolesti v podbrisku,pozitivni ovu test ale gyndar rekl ze vidi tekutinu a novy folikul 10mm,nerekl ze by ovu probehla, nabral krev a ze mam prijit 37DC. Dneska jsem 31 DC a od vcera mne boli cely podbrisek, neni mi dobre,jsem nejaka KO, furt je mi zima. ovu testy negativni, dneska malinko zesilil teda ale skoro nic🙄
Myslite ze muzu mit cystu nebo neco podobneho? Ze by treba ten poslední nepraskl a delal neplechu?Kdybych mela normalne ovu tak by to přece z ultrazvuku poznal a rekl mi to ??
@simone5 dekuju za odpoved☺️noo to jsem si puvodne rikala taky ale tim ze jsem tam resila tu ovulaci tak si nemyslim a rekla bych ze mne doktor odbyde kvuli nejakemu pobolivani,mam tam jit v pondělí kvuli vysledkum krve a ze budeme dal resit co a jak
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mně se tímto způsobem projevilo těhotenství, ale nechci vám dávat plané naděje. Zkuste si zavolat na gyn a uvidíte, co vám tam řeknou.