Dobre rano,
moc prosim o rady. Co vam pomohlo k poceti? Snazime se o treti mimi, ale zatim bez uspechu. Prvni dve deti se podarily na prvni dobrou. Ze zakladniho gynekologickeho hlediska jsem ok (cipek ok, zadna cysta, ovulace zrejme probiha, cykly 28-31 dni). Ale je mi uz 38 let. Co vam pomohlo? Zkousela jsem Nositol duo active forte 2 mesice, ale ta cena je silena. Je neco za rozumnou cenu, co vam pomohlo?
Moc dekuji.
Mně pomohl až Femibion 1. A to jsem toho zkoušela hodně. Samozřejmě to mohla být náhoda, ale zabral hned 1. cyklus 🙂
Ahoj, ja zacala brat kyselinu listovou a vitamin E a hned ten mesic jsem otehotnela, doporucila jsem to pak moji sestre a ta taky hned ten mesic otehotnela. Ale opravdu netusim, jestli to bylo tim, ale za pokus clovek nic neda a stoji to par korun ☺️
@fafetka diky. A jak jste sledovala ovulaci? Testy?
Muzete zkusit caj s kontryhelem na podporu cyklu, hormonalni jogu, zacit brat Femibion nebo se taky doporucuje Maca. Nam prvni dve sly taky hned, dalsi uz s odstupem od tech prvnich chvilku trvalo.
@mamikry dekuju. A jak si sledujete ovulaci? Ja jsem si bazalni teplotu nikdy nemerila a uplne ji na sobe nepoznam. Ted jsem tedy poprve mela zrejme ovulacni spineni. Dnes prvni den meska menzes, ale test je negativni a od posledniho sexu a pravdepodobne ovulace je to jiz 14 dni, takze zrejme nic. Hormonalni jogu mohu cvicit i dle videa, i kdyz jsem jogu nikdy necvicila?
Pokaždé když jsem otěhotněla tak jsem nesledovala nic. Nestihla jsem. Byl to vždycky fofr. Teď se snažíme znovu už dva roky a nedaří se. Sleduju testy a merim BT. Příští měsíc snad bude první iui.
Nesledovala jsem. Mela jsem jen aplikaci, abych priblizne vedela, kdy ovulace ma byt, ale poznala jsem ji na sobe sama podle bolesti, aplikace se tak o den dva pletla. Hormonalni jogu je treba nacvicit s instruktorem. Normalne se online cvicit nesmi, ale koukala jsem, ze ted se delaji opakovaci lekce, mozna by se tam dalo domluvit a dat si online kurz. Kouknete na FB na skupinu Hormonalni joga - pro absolventky.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Fertiprona je cenově přijatelnější 😉a čaj z kontryhele a maliniku od 1dc do ovulace. Držím pěsti ať se dílo podaří 🙏🏻🍀