Zdravím , asi jen potřebuji uklidnit , že z toho nic nebude ... Ale co si o tom myslíte ? Již více jak rok a půl nemám menstruaci ,měla jsem depoproveru po porodu ( injekce asi 3 krát ) ale menstruace nikde pouze v době očekávání bolesti břicha jako při ms ... Celou dobu jsem se chránila i přesto , že nemám menstruaci až na 2 styky kdy poslední byl před 12ti dny a první před 18ti dny , ale teď k tomu problému pro jistotu jsem si dnes udělala test a našla jsem tam slabého ducha ( viděl ho i někdo jiný ) hned na to jiný test na tom jsem nic neviděla ..
Myslíte , že se jedná pouze o vadný test a nemám stresovat ? Nemůžu na to přestat myslet a říkám si jaká by to byla náhoda a že je to tak trošku blbost být těhotná hned ze 2 nechráněných styků při absenci menstruace 🤦
Jinak dle poslední menstruace co jsem měla tak v době očekávané údajné ovulace nebo menstruace mám bolesti břicha a očekávaná ms by měla být až 24. a ovulace , která nevím zda probíhá měla být 10 tého...
Mně to přijde spíše jako duch na testu, ale co z toho bude a nebude asi ještě jisté není...
@alokina těžko říct právě .... Testů už jsem si pár udělala a ještě se mi nic podobného nestalo , že by byla ryska takto viditelná na foto je to hůř vidět nešlo mě to lépe vyfotit , ale při normálním pohledu to není třeba ani moc zkoumat jak je to vidět 🙂 no asi zkusím počkat a opakovat dýl a budu moudřejší .... každopádně test od DR.Max si už raději nekoupím 😂
@kristy96kristy tohle je standartní ryska.
Dlouho namočený test a vylezla ryska 😉 a pokud byla ovulace 10. , tak by se ti těžko ukázala druhá čárka 🤣 já bych byla v klidu, je to šedé, je to ryska 👍🏻
@kristy96kristy já vidím rysku a i ducha 😅 asi vidím už všechno
@izzylka to právě nevím jestli byla ovulace 10teho no, když nemám po antikoncepci ještě menstruaci 😁 no budu muset zajít k lékaři ať mě hodí cyklus do kupy ať se pak nemusím kontrolovat co kdyby 🙂 každopádně děkuji za uklidnění a zkusím jiný za pár dní teď nic nevykoukám už vidím snad všechno udělalo se to i na druhém z ranní moči a slaboulince do růžova do limitu ...jen po limitu to zesílí ...tak uf.. hned jsem klidnější
@kristy96kristy zkus za pár dní, tenhle test fakt vypadá, že je tam jen ryska 🙂 ale na 100% ti to nikdo neřekne, ono je docela rozdíl ten test vidět na živo, a na fotce 😀 jinak srovnání cyklu bych brala jako prioritu...mě by hrozně štvalo, kdybych nevěděla kdy to čekat 🤣🤣
@izzylka mě to právě do teď moc neštvalo nějak se mě po tom nestýskalo a vzhledem k tomu , že otěhotnění neplánuji nechávala jsem to stím , že až z těla vyprchá ta depoprovera co mě to zarazila , že se to rozjede samo no 😁 ta migréna a další bolesti při ms... no nechce se mě tam , ale budu muset pak budu třeba to dítko opravdu chtít a bude to běh na dlouhou trať 🙂
Právě ..na té fotce je to málo viditelné je to spíše do šeda na foto ve skutečnosti je to malinko víc růžové tak uvidíme 🙂 čas ukáže.. za pár dní už by tam musela být čára jak hrom 😂 tak počkám stejně bych stím nic nenadělala 🙂
Ale fakt mě to vyděsilo říkám ,, co ? Co to je ? To ani není možný ''a už sem to ukazovala kamarádce jestli to vidí taky a jestli nejsem nějaký lovec duchů ti taky vidí i to co tam nakonec není 😂
@kristy96kristy jako chtělo by to konzultovat s dr...na druhou stranu tě chápu, že se ti tam nechce🤣 já to taky nemám ráda to lítání po dr 🤣 na úpravu cyklu se dají zkusit i různé bylinky, nebo kapičky gynex...ale většina z toho může podpořit i početí, tak pokud zkusíš nejdřív nějaké bylinky, tak si dávejte extra pozor, pokud nechcete mimčo 🤣🤣
@izzylka tak ne že bych nechtěla jen se na to ještě necítím po psychické stránce a ani po té fyzické jsem celá nějaká po tom porodu rozhašená rodila sem SC a komplikace , že jsme nemohla vstát k vlastnímu dítěti a zanechalo to trošku následky na psychice v tom stylu , že se cítím jako neschopná matka ...
Zkusím toho doktora je rozumný tak mě určitě pomůže a poradí co a jak 🙂
No taky ne to člověk nedělá nic jiného než litá po doktorech a ještě jsem si našla brigádu kde jsem pečená vařená takže z práce domů za malou ve volnu lékaři 😂😂😂 ulítaná jsem už šíleně 😂 jinak dnes ráno takto v limitu
@kristy96kristy tak to není riska 😁🥳🥳
@alokina nevím no ... kamarádka zase psala , že ji to taky dělali a nic , takže já sem z toho čím dál víc blbá jak po tom pátrám 😂
Každopádně vám dám ženský vědět pak 😂 schválně jestli to jsou jen blbí testy 😁 aby jste věděli co raději nekupovat 😂😂😂 všude spousta debat o duchách na testu a skoro nikde jak to dopadlo 😂
@kristy96kristy ja bych zkusila jinou znacku 😃 vim, ze se to nema delat, ale tady byvh to vyzkousela, kdyz i kamaradce delal duchy a nic
@zrzeckas no je pravda , že je tam kamarádka opravdu lovila ty duchy a házela to i do černobílé aby to bylo vůbec vidět na foto no 😂 ale když sem si dělala jiný test cca 9 dní zpět tak tam nebylo vůbec nic ani duch ani ryska 😂
@zrzeckas tak jsem si udělal digitální od clearblue a negativní , takže dušička má pokoj a testy od Dr.Max už nikdy 😂😂😂
Jsem rada, ze dusicka ma pokoj 🙂.... Na testy dr max bych se podivala na diskuze....ted nevim, zda o tomto nebo o jinem psaly, ze dela falesne carky casto 🤔
@kristy96kristy mě udělali několikrát falešné duchy a už je taky nekoupím no... Mamatest je nej
@zrzeckas já ještě udělám pro jistotu za týden třeba , ale teď se tím už stresovat nebudu 🙂 nějaké jsem našla , ale spíše staršího data 🙂 ale ženských co sním nemají dobré zkušenosti je dost otázkou je , ale zda je to testy nebo moc brzkým testováním no 😂
@alokina je to hrozný teda pak nemá být člověk ve stresu a nebo třeba zklamaný , že to nakonec nevyjde no 🙂 když tam vidí tohle 🙂
@kristy96kristy Hele ale pozor, digital od Clearblue ma vyssi citluvost a v zacatcich nic neukaze... Jestli chces mit jistotu, kup si Mamma test - ma citlivost 10 a hodne barviva a falesny byva minimalne...
@fifinka2020 Děkuji koupím ještě jiný raději je pravda , že od toho styku to není zase tak dlouhá doba aby to něco vůbec ukázalo ... Jen sem si naivně myslela jaký si nekoupím test pomalu za 200 😂 tak , že ten musí být super a teď jste mě ženský teda vyvedli z míry 😂 Dr.max byl taky 10tka , ale mezi tím dělán Dr.max také 10 ale plastový a na tom ani ťuk právě 🙂 takže to máme skóre 2 na 2 😂
@kristy96kristy Nene, projed par diskuzi... z ruznych skupinek snazilek prave vim, ze maminky mely uz hezkeho ducha, nedockave udelaly ten Clear blue a nic... On je kvalitni, ale opravdu mene citlivy, takze spis pak dobry na urceni tydnu, kdyz uz si ses tehotenstvim jista...
Z tech ruznych testu, co holky zkousely, byly opravdu nej ty Mamma testy...
@fifinka2020 Tak jdu podat nové info..
Dnes jsem si dělala další dva testy z ranní moči citlivost 10 a testy krásně bílé žádný duch , žádná ryska prostě nádherně negativní test 🙂
Takže to opravdu bylo těmi testy z Dr.Maxe 😁🙂
Protože kdybych byla tak by tam při nejmenším bylo to co na nich 🙂
@kristy96kristy já už je taky nekoupím 🧐
@alokina nedivím se dobrý šunty no 😂 a vzhledem k tomu jak mě bolí břicho tak bych tomu bývalá i věřila 😂
Mazec
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristy96kristy není to jen riska?