Ahojte holčičky, jelikož gynekolog kvůli nynější situaci nefunguje, tak se obrátím sem aspoň pro radu a pokecat. Dnes pátý den po ovulaci a 9 dní před MS. Vždy před menstruaci mě svědí bradavky a je mi na zvracení, takto poznám, že to dostanu.. Ale svědění bradavek stále přetrvává, začínají mě pobolivat i prsa okolo bradavek, sem tam se mi navalí jakoby na zvracení, častěji mě bolí hlava a za jednu hodinu jdu třeba i 5x na malou, mám nějaké menší výtoky,ale špinění to úplně není.. Nevíte, co by to mohlo být? Máte zkušenosti?
@lilly_95 zkus za 4 dny test
@veronika917 myslíš, že tak brzy? Já nechci být zklamaná 😃😃 už se snažíme přes rok a půl. A těch zklamání bylo už nespočet 🤷🏻♀️😄
@lilly_95 aha, tak radši počkej do termínu ms 😀. Mě vyšel 👻 9.dpo tak proto 😉
@veronika917 dobře, děkuji. ❤️ Uvidíme jaká bude nálada na to😄
5dpo je na tehotensky priznaky brzo, podle mne..
@lucca0 proto píšu až tak za 4 dny nebo dyl
@lilly_95 PMS.
@sudylichozrout No, takhle jsem to nikdy neměla. Necháme se překvapit. Dám tomu čas 🙈 ale žádné návaly vzteku nebo potřebu častého spánku nemám. Ale poznámka je to dobrá, děkuju 😜
@lilly_95 Zdravim,dnes tez mam 5 DPO a 8 dni do PMS a dneska tedy muzu rict,ze mi je hrozne zle od zaludku boli me pekelne podbrisek a tak jako by picha v leve strane a obcas se ozvou i vajecniky jinak nic,ale uvidime co to je,ale ta leva strana to je obcas tedy celkem mazec a vcera jsem mela bily vytok dnes uz zase nic.Bojim se aby to nebyla treba cysta nebo neco
Všechno co jsi vyjmenovala vůbec nic neznamená, zvlášť pokud miminko chcete. Psychika je zrádná a většina příznaků přichází až mnohem později. Navíc ani nevím, co bys chtěla slyšet od gynekologa. Vím že je to těžké, ale nejjistější je zkrátka počkat do termínu MS.
@lilly_95 tak nějak pocit, ze chceš slyšet ze můžeš byt těhotná?? Nebo proč to pises. Vsechno tohle muže byt Pms, ale taky tehu. To nikdo přece podle par tvých vět nepozná. Mě vyšel test 3-4 dny před MS. Tak až budeš v těchto dnech, udělej si ho. Já teda když byla těhotná (3x) tak jsem to poznala. Je to takový divnopocit, který jsem nikdy nezažila a není s ničím podobny.
@lilly_95 ovulacni okénko je 5 dni v mesici. I když je pravidelná MS, muže byt ovu pokaždé jinak. Nejjistější je mít nechráněný sex mezi 10.-22. dnem cyklu, pokud mas pravidelnou MS po 28 dnech. A jedinou metodou spolehlivou jak zjistit kdy ji mas v ten měsíc je folikumerie na UTZ u lékaře. Všechny ostatní metody jsou jen takový čáry máry. A jestli chceš otěhotnět, měj proste sex. Nic vic není. Spolehlivějšiho😀
@lilly_95 otěhotnět můžeš jen při ovulaci, ale ta může být i nepravidelně, klidně i během menstruce. No co popisuješ ale nejsou důvody k návštěvě doktora. Může to být psychika, PMS i těhotenství. Jen píšu z vlastní zkušenosti, že když jsem si přála být těhotná, tak to byla ta psychika. Za to v cyklech, kdy jsem skutečně otěhotněla, těhotenství nic nenasvědčovalo a měla jsem běžné PMS jako kdykoliv jindy. Pokud si myslíš, že jsi otěhotněla dříve, tak si ten test udělej, ale chápu, já ho nikdy nedělala dříve než se MS opozdila, protože člověk nechtěl to zklamání, a honění falešných duchů, když to vůbec nemusí nic znamenat.
@lilly_95 Doporučuji se tolik nesledovat, protože to nakonec bude pro psychiku nejhorší. Zhoršují se tím zklamání a je to zbytečné. Ze stejného důvodu testujte až v den vynechané ms, ne dřív, i když vám lidi říkají, že měli ducha dřív.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lilly_95 ještě jsem zapomněla dodat, že mě už tak tři dny pobolívá podbříšek. 🤔 Není to úplná bolest, ale cítím, že se tam něco děje..