Ahojte. Prosím o radu. Nevím si rady s ovulačním testem. 😒 Myslíte, že ovulace bude, už byla nebo neproběhne vůbec? Mám testovat dal? 🙄 cyklus mám 30-40 dní. děkuji za každou odpověď. 💗
Podle mě ovulace ještě neproběhla..
Nemuzu tvrdit, ze bude, ale pri 40 dennim cyklu klidne jeste v dalsich 10 dnech muze byt.
No třeba já jsem měla cyklus 33 dní a ovulaci jsem měla vždy až 21. den cyklu, takže pokud máš delší cyklus, tak určitě může být později než do dvacátého dne. Já bych být tebou ještě testovala 😉
Zkus testovat dal, ale ta sebe musim rict ze jsem jeden mesic (v dobe ovulace) testovala a nic silnejsiho nebylo, takze jsem myslela ze neovoluju a dalsi mesic jsem mela na tehu testu 2 carky, takze i kdyz mi ovulacni test vysel ze ovulace neprobehla tak jsem ted v 17 tydnu tehotenstvi...
Při délce tvého cyklu bych testovala dál, klidně i deset dní a pokud žádný výsledek nebude průkazný, začala bych měřit hned po menstruaci bazálku. Ta ti spolehlivě ukáže kdy a jestli vůbec máš ovulaci.
@8slunicko6
@moxha
@misuled
@dark666lady
@alik9
@beruda
Moc děkuji za Vaše odpovědi. 💝 na vaši radu zkouším stále dál, ale bohužel nic neukazují. Když to nedopadne, tak zkusím měřit teplotu. Moc si mimčo přeju. 😢
Přikládám ještě foto dalších testů.
@abigail123 Zkus tento měsíc ještě testovat a příští být tebou, bych si zašla k doktorce, aby se podívala jestli ovuluješ. Měření bazální teploty není pro laika ze začátku úplně snadné a může ti to třeba o další dva měsíce prodloužit nejistotu. Testy jako máš ty jsem viděla u holek, které měly anovulační cykly... držím pěsti ať je vše v pořádku a brzy se zadaří!
@alik9 podobná zkušenost. Já jsem mela pozitivní ovulacni test jen v 50% pripadu. Snažila jsem se 2h před moc nepit apod, dle instrukci. A přitom od gynekolozky ovulace potvrzena (v měsíc, kdy byl test negativní) a pak jsem po 7 měsících otěhotněla (rovněž v měsíci s negativním testem). Měření bazální teploty ovulaci ale ukazovalo spolehlivě každý měsíc.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak to je zajímavé-no nevím,vzala bych ty testy asi bych se poradila s lékařkou-já jsem díky ovulačním testům zjistila, že ovulaci vůbec nemám a pak se to mohlo řešit...tohle nevím...