Já vím, nemělo by se testovat dva dny před očekávanou ms, ale snažíme se už přes rok a po skoro půl roce proběhla ovulka, tak jsme se snažili a teď 10DPO a malinkej dušíček. 😍 Nevím, mrkněte na to, třeba si to jen vsugerovávám, že tam něco vidím 😀
@erickaf ja ho taky vidím je tam ani nemusím naklanet mobil... Držím palce
Vidim. Hele ja ted taky nevydrzela a t3stovqla jeste red zpozdenim. A dneska mi dr potvrdil 5 tt
Díky, tak se budu modlit, aby to bylo v pohodě 🙏🏽😍
Vidím🍀 Tak přeji ať sílí a je tam pořádná dálnice 😊
@lucynka721 Já vidím. A přesně z tohodle jsem teď 21tt. 😁
@lucynka721 Vidím😊
@nanyh děkuji ❤❤
@lucik3101 vidím, copa to je za test ? 🍀
To jste mě potesily holky :* je to mamatest comfort .. spíš mě zaráží že k večeru obyč mamatest řekla bych bílo :/ tak nevím .. mám šanci ? :D nemáte někdo zkušenosti ? budu testit znovu v neděli v den má pokud nepřijde mrcha .. Je to o nervy :D za dva týdny bych měla jít na laparku a hystero , bylo by fajn kdyby se po víc jak roce zadařilo a místo operace byl mimisek <3
@lucik3101 Já včera testovala po obědě v půl jedný, tam byl slaboučkej dušík a pak jsem to nevydržela a testla jsem potom kolem půl dvanáctý večer a čárka byla silnější. Tak jsem si řekla, že z ranní moči musí být teda čárka silnější než večer a ono houby. Ráno jsem měla o něco slabší než večer a potom jsem to teda zkusila zas po obědě kolem půl druhý a zase tam byla tmavší čárka, ale zatim pořád duchařina. 😄
@erickaf držím palce... Hele úplně první začínající tehu u mě skočilo někdy v 6tt a to už jsem měla krásné dálnice a HCG z krve 11000. Ale ty další dvě začínaly úplně stejně. A bez problému mám dvě krásné, nebo spíš nádherné holcicky... Takže držím palce, nech si v duši kus pokory, že ne vždy jde všechno podle našich přání a snad to dobře dopadne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@erickaf taky vidím! 👍