Ahojky , mám dotaz před týdnem jsem měla pocit zda nejsem těhotná ..Udělal sjem si 3x test a pozitivní.. Dojela jsem si na krev a HCG 110 ..Jen se bohužel nevyznám v hodnotách zda to není málo a trosku se bojim mimodelozního oplodnění.. Styk proběhl 26.12. a 28.12. Havně už rok a pul dochazim na kliniku a dvakrat sjem zksuili IVF vzdy neuspesne.. Ted v prosinci mela klinika zavreno tak jsem si s pritelem rekla ze to proste zkusime 🙂 a najednou toto 🙂 mam silenou radsot ale zacinam mit i strach :( za kontolu amm jit az za 14 dni :/dekuji moc za odpoved 🙂
@lucipir já myslím, že je velká šance, styk proběhl 26 a 28, ale k oplodnění mohlo dojít i později. Já když byla na IUI, tak z toho bylo pouze biochemické a ty hodnoty 14 dní po inseminaci byli mnohem nižší, takže držím pěsti 🍀✊🍀✊
@lucipir a kdyžtak si můžeš zajít ještě na krev, když budou hodnoty stoupat, tak tě třeba trošku uklidní 😉❤️
Na odběru jsem byla minulou středu a měla jsem 2284 🙂 dneska už jdu na kontrolu na gyndu 🙂 a asi zas uděla odběr tak jsem zvědavá 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
držím palce 😉