Clostylbegyt a Ovitrelle - jak jste se po nich cítili?

katule22
5. čer 2019

Ahoj, jak jste se cítili po braní hormonů a aplikaci injekce? A za jak dlouho jste testovali? Děkuji za vaše odpovědi. Přeji krásný den 🌞❤

weewisek
5. čer 2019

@katule22 ovitrelle dělá falešne duchy bacha na to testovat až tak po 10 dnech nejdřív

katule22
autor
5. čer 2019

@weewisek děkuji

verumon
14. čer 2019

Ahoj,já jsem brala Clostybegyt a hned po prvním měsíci se podařilo a teď jsem ve 30tt.
Byla jsem velmi překvapená jak dobře jsem to snášela. Ani v mém okolí co mám kamarádky co to braly,neměly žádné problémy.
Testovala jsem asi 1 den nebo v den očekávané MS.
Přeji hodně štěstí

katule22
autor
14. čer 2019

@verumon Ahoj děkuji moc za odpověď, ja mam 5 dni do MS na testu ani dusik. Prsa mam i na dotek podprsenky dost citliva a bradavky v jednom ohni ale bricho me boli jak při MS.
6.6. Jsem Byla po injekci ovitrelle 3 dny a na digital testu (clearblue) +1-2 ale to bylo falešně pozitivní z te injekce. Bojim se ze to nevyšlo. Myslíš že by se třeba ještě čárka ukázala?

verumon
15. čer 2019

@katule22 myslím že je ještě brzo na test. Já jsem si ho dělala protože jsem měla strašně bolestivá prsa přesně jak to píšeš ty. Držím moc palce a dej určitě vědět. Ale ještě s testikem počkej

katule22
autor
18. čer 2019

Ahoj, dnes mám 1 den do ocekavane MS. Boli me prsa celkove i bradavky, v noci jsem nemohla spát. Dnes od rána mam bílý vytok ale az úplně kremovy, nezapacha nesvedi. Testy jsou negativni ani dousek. Dekuji za odpovědi