Clostylbegyt a Ovitrelle - jak jste se po nich cítili?

katule22
5. čer 2019

Ahoj, jak jste se cítili po braní hormonů a aplikaci injekce? A za jak dlouho jste testovali? Děkuji za vaše odpovědi. Přeji krásný den 🌞❤

weewisek
5. čer 2019

@katule22 ovitrelle dělá falešne duchy bacha na to testovat až tak po 10 dnech nejdřív

katule22
autor
5. čer 2019

@weewisek děkuji

verumon
14. čer 2019

Ahoj,já jsem brala Clostybegyt a hned po prvním měsíci se podařilo a teď jsem ve 30tt.
Byla jsem velmi překvapená jak dobře jsem to snášela. Ani v mém okolí co mám kamarádky co to braly,neměly žádné problémy.
Testovala jsem asi 1 den nebo v den očekávané MS.
Přeji hodně štěstí

katule22
autor
14. čer 2019

@verumon Ahoj děkuji moc za odpověď, ja mam 5 dni do MS na testu ani dusik. Prsa mam i na dotek podprsenky dost citliva a bradavky v jednom ohni ale bricho me boli jak při MS.
6.6. Jsem Byla po injekci ovitrelle 3 dny a na digital testu (clearblue) +1-2 ale to bylo falešně pozitivní z te injekce. Bojim se ze to nevyšlo. Myslíš že by se třeba ještě čárka ukázala?

verumon
15. čer 2019

@katule22 myslím že je ještě brzo na test. Já jsem si ho dělala protože jsem měla strašně bolestivá prsa přesně jak to píšeš ty. Držím moc palce a dej určitě vědět. Ale ještě s testikem počkej

katule22
autor
18. čer 2019

Ahoj, dnes mám 1 den do ocekavane MS. Boli me prsa celkove i bradavky, v noci jsem nemohla spát. Dnes od rána mam bílý vytok ale az úplně kremovy, nezapacha nesvedi. Testy jsou negativni ani dousek. Dekuji za odpovědi

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru