Prosím o Vaše zkušenosti s Clostilbegytem, ať pozitivní či negativní, kdo z něj má dvojčátka a při jakém dávkování, kdo bral Clostík i přes sníženou funkci štítné žlázy , veškeré vedlejší účinky, kterými jste si prošly, doba, po které jste otěhotněly atd...Děkuji
Ahoj, taky mám problémy se štítnou žlázou a po Clostilbegytu se mi docela motala hlava, čekáme zrovna miminko - 1ks 🙂 otěhotněla jsem po prvním měsíci užívání, ale ovulaci jsem měla jindy než doktorka s clostilbegytem předpokládala, ale hlavně, že to vyšlo 🙂
Ahoj taky mám hypofunkci štítné žlázy a clostík jsem užívala 3 cykly..totálně mi rozházel cyklus, takže jsem absolutně nevěděla kdy a popřípadě jestli vůbec mám ovulaci...při třetím cyklu jsem ani nevěřila...ale nakonec se povedlo..🙂
@ivettina no, když o tom tak přemýšlím tak kromě bolesti hlavy jsem občas měla i takové mírné návaly horka, ale přiznám se, že u mě Clostil nezpůsobil nic drastického.. Pod speciálním dohledem endokrinologa nejsem - chodím na klasické prohlídky cca jednou za čtvrt roku.. Moje gynekoložka se k mé štítné žláze staví jako by to nebyl zas takový problém jako z toho jiní dělají - popravdě řečeno to na mě působí uklidňujícím dojmem.. Proto jsem doporučení v letáku prostě ignorovala - musím věřit, že moje gynekoložka ví co dělá..
Je opravdu uklidnujici cist tato slova...Lekarka by si preci nedovolila ignorovat neco podstatneho ne?Cekas rijnatko,moc drzim pesti,nejhorsi obdobi je za tebou! 🙂
Nám se taky zadařilo hned na první pokus, žádné vedlejší účinky jsem neměla.
Já jsem ho brala kvůli anovulaci půl roku, ovulace teda byla každý měsíc, ale výsledek žádný :(
Dostala jsem v dávce 2 denně , ráno a večer od 2 dne cyklu co jsem celý den krvacela, že ty dny co jsou třeba od odpoledne nebo jen spineni se nepočítají. A 14 den byla ovu a otěhotněla jsem tedy na první pokus. Vedlejší účinky žádné. Ted jsem ve 30 tt s prvním 😀
Clostik jsem brala u prcka jeden cyklus pred IUI,mela jsem rozhasenou stitnou zlazu,brala jsem 100 euthyroxu denne. Zadne vedlejsi ucinky jsem nepozorovala a podarilo se. Ted po 3 letech jsem ho mela 6 cyklu po sobe,problemy se stitkou se predchozim porodem samy vyresily a i pres IUI se nam stale nedarii,ale to je i otazka veku.. Kazdopadne nam napoprve pomohl.
Ja mam za sebou teprve prvni cyklus s Clostilbegytem a zadne vedlejsi ucinky jsem na sobe nepozorovala. Jen se zatim nezadarilo.
To jsem rada,take doufam,ze se nebudu svijet s migrenou a nevolnosti...Jake mas davkovani?
Já ho brala tři měsíce dávkování myslím od začátku MS 3-5 den 1x tabletku, nezabral.
@ivettina JoJo 6-7 týdnů, modlim se at vydržíme, tašku mám už téměř radši sbalenou. Nějak něco delší dobou tuším a mám za 4 týdny cs z 0 na 3 , tak to nechci podcenit 😀 tak budu moc držet palce ať zabere 😉 , ono je u clostilbegytu i výhoda že pokud nezabere těch 6 měsíců tak v těle účinkuje ještě par dalších a to už by bylo. Moc Vám to přeji a každému kdo do toho vkládá tolik sil 🙂
Já moc dobré zkušenosti nemám. Brala jsem Clostil několikrát, nikdy se nezadařilo, ale cysty se mi udělali pokaždé 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já mám bohužel negativní zkušenosti Po třech dech užívání jsem měla problémy se zrakem. Začala jsem všechno kolem sebe vidět několikrát a večer u televize to bylo šílené. Reakce na vaječníky žádná