Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat,po roce snažení jsme s přítelem museli do CAR přítel byl na spermiogramu a můj lékař mě vyděsil ze to není vůbec dobré v CARU mě pan doktor uklidnil ze to až tak zle není a tím ze jsem mlada zkusíme Clostilbegit po odebrání krve a začátku ms mám brát pul tabletky (mám prý hodně vajíček). Chci se tedy zeptat jaka je úspěšnost při prvním cyklu početí spontánně 😊🙈
@miska1892 Mě clostík taky nepomohl...
@klokanka31 aha aha dekuji za odpověď mě lékař řekl ze mám až tak moc vajíček ze se mezi sebou nedokážou domluvit které spadne ze pak přijde rovnou ms nepamatuji si odborný název 😬🫣
@miska1892 😃 dobré vysvětlení 😃 a tak ale když jich máš dost,tak proč ti dal clostík? Jinak neztrácej naději, já otěhotněla přirozenou cestou 3x za jeden rok,a bez clostíku 🙂
@miska1892 Já třikrát otěhotněla vždycky druhý cyklus s clostilbegytem, z toho mám dvě děti a třetí ještě chvilku v břichu. Jinak se nedařilo. Ale zřejmě záleží na tom, jaký máte problém. Já neměla vůbec ovulaci, clostilbegyt by měl pomoct dozrávání vajíček. Každopádně gynekolog by měl sledovat, jak na něj reagujeme (folikulometrie asi 10.-12. den cyklu), přece jenom to není pro tělo nic moc.
První se podařila v druhém cyklu, u druhého 3 cykly nic, potom 2x femara a nakonec až ivf.
Tak mě by jen čistě zajímalo, jak se pozná, že ženská otěhotní díky Clostilbegitu? Jaká na to máte měřítka? To jako každá, co se jí to povedlo sem napíše, že jí pomohl a každá, která ho měla, ale neotěhotněla, tak napíše, že nepomohl???
Nepomohl, měla jsem po něm 7cm cysty, žádnou sliznici….
Pomohla femara.
@2hanah tak měřítko je přirozeně těhotenství, proto jsme ho braly. Ano, mohly jsme otěhotnět možná v tom samém cyklu i bez něj, ale kdo ví? A jak jsem psala, u nás to bylo 50:50. Možná bych tehdy počala dceru i tak, že se mi zrovna splašilo vajíčko, to ale zpětně nikdo nemůže vědět.
@miska1892 a mate ovulaci? Tu jsem neměla já. Vajíček hromady. Ale proste folikul nepraskne a ovulaci nemám, vajíčka se jen hromadila a to bylo všechno.
@klokanka31 Pac tím ze jich mám hodně prý se nemohou dohodnout a neprobehne ovulace 😅
@pampeliska1313 bohužel to nevím jak často ji mám když jsem si delala ovu testy vyšla mi jednou pak jsem je nedelala tak často 🙁
@pampeliska1313 prosím, mohu se zeptat na hodnoty štítné žlázy, při kterém se zadařilo? Mě se s Clostylbegytem + Ovitrelle nezadařilo. Již jsme vedeni v CAR, takže snižování TSH cíleně kvůli IVF (původní hodnota 3,3). Při 2,3 se podařilo otěhotnět přirozeně, ale nedopadlo to. Teď mi nasadili ještě vyšší dávku Letroxu, takže počítám, že už mám hodnotu zase ještě níž a jsem těsně před ovu, tak jestli se stále pokoušet přirozeně.
@miska1892 Také mi nepomohl🙈🙉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mne teda nezabral clostyl… ale když se mi zalecila stitna žláza a měla jsem prvně ovulaci, otěhotněla jsem hnedka.)
Clostyl jsem měla ještě před tou stitkou, takže jsem nereagovala. Ale co jsem četla hodně ženským pomohl.)