Clostilbegyt-ovitrelle - zkušenosti

danca2719
1. dub 2019

Ahoj holky, chci se zeptat zda-li má některá z Vás zkušenost s braním CC a píchnutí ovitrelle. S přítelem se již snažíme už druhým rokem, pritel vyšetřen a vše v pořádku, já byla na HSK a test pruchodnosti vejcovodu-taky v pořádku, jediná věc kterou mi v centru zjistily je PCO. Dnes jsem již 15DC a byla mi pichnuta injekce ovitrelle s tím, že do 36h by měla přijít ovulace. Ještě dnes před pichnutim jsem byla má folikulometrii na každé straně jeden folikul 20mm. Clostilbegyt beru teď druhy cyklus , první cyklus jsem brala jednu tabletku od 3DC do 7DC bohužel nadměrná reakce a měla jsem folikulu 12 a z toho 8 nad 19mm tím pádem jsem dostala injekci a prášek abych neotehotnela. Tento cyklus jsem CC brala od 5DC do 9DC a jenom půl tabletky. A tak mě zajímá, jestli se někomu po injekci a CC zadařilo. Budu nesmírně ráda za každou zkušenost a odpověď.😊

veronikav31
1. dub 2019

Ahoj, zrovna nám doma 14m zázrak spí po 4.měsíci branní Clostíku a Pregnylu 🙂

zrofka
1. dub 2019

Clostik a ovitrelle jsem mela pri prvnim IUI -uspesnem 😉

danca2719
autor
1. dub 2019

@veronikav31 Jeee, tak to je skvělá zprava! Moc děkuji. 😊

danca2719
autor
1. dub 2019

@zrofka No výborně, tak já budu doufat a hlavně věřit v to, že bude tenhle měsíc taky úspěšný.😊 Ještě bych se rada zeptala , jestli jste měla nějaké nevolnosti po injekci a popřípadě kdy jste testovala. 😊

zrofka
1. dub 2019

@danca2719 drzim palce!!!!! Vubec zadne nezadouci ucinky... 🙂Vse v poradku.. a testovala jsem 12 den po iui

erickaf
1. dub 2019

Ahojte, 25.3.2019 mi můj gynekolog píchl Ovitrelle, je možné, aby 8mý den byl test bez dušíka? Není to moc brzy? 😃

danca2719
autor
2. dub 2019

@erickaf Určitě to brzy není, četla jsem diskuze kde už 6ty den od pichnuti někdo neměl dvě čarečky. 😊 Každá jsme z jiného těsta.

danca2719
autor
2. dub 2019

@zrofka Super, moc děkuji!! Já začnu testovat od 6 dne abych poznala že čárka po ovitrelle to už není.

erickaf
2. dub 2019

@danca2719 tak jsem zvedava, jak to dopadne. Verim, ze pristi tyden budou // 🙏🏽😇

iwet91
2. dub 2019

@danca2719 Já jsem na tom stejně měla jsem poprvé pichnuty ovitrell, clostil sem taky brala a pak utrogestan, ted cekam, test jsem mela negativni zatím . .

danca2719
autor
2. dub 2019

@erickaf Taky jsem zvědavá a určitě dam hned vědět! 😊

danca2719
autor
2. dub 2019

@iwet91 Tak aspoň v tom nejsem sama, budu na Vás myslet a držet palečky! 😊

luu25
3. dub 2019

Ahoj ahoj, čteme to tu se ségrou mojí 🙂 máte úplně stejnou situaci, jen se ségra chce zeptat do jakého centra chodíš? 🙂 v pondělí byla v Repromedě, taky dostala Ovitrelle tak jste v tom doufání teď spolu, držíme palce!!

danca2719
autor
3. dub 2019

@luu25 Ahoj, chodím do Gyncentra v Ostravě.🙂 Tak jsem rada, že v tom nejsem sama, pač to čekání je nekonečné. A jak se cítí po injekci já už od včerejšího večera šílené bolesti mám na pravé i levé straně vaječníku, nejspíš bouřlivá ovulace😀 Tak doufám, že z toho aspoň něco bude. Držím palce 🍀

erickaf
7. dub 2019

@danca2719 tak jak jste dopadla? 🙂 U me test stale snehobily...

danca2719
autor
7. dub 2019

@erickaf Já jsem dneska teprve 6dni od pichnuti, dneska duch na testu, ale určitě to je ještě z Ovitrelle. Takže budu testovat ještě během týdne a uvidím. Zkuste ještě testnout za dva dny, třeba už tam něco bude ✊🏼🍀

gabtom11
Autor odpověď smazal
Zobraz
luu25
27. čer 2019

@danca2719 Ahojky, tak co, jak jste na tom? Ségra nic...

erickaf
Autor odpověď smazal
Zobraz
danca2719
autor
24. črc 2019

@luu25 Taky stále nic 🙂

elka88
19. dub 2020

Ahoj holky 😊 my se snažíme už rok, manžel byl na vyšetření a je úplně v pořádku, já jsem brala 10let ant. Nyní 13měs. Bez.. Men. Žádná tak mi loni v červnu byl nasazen Duphaston. Ten beru 17 den od 1vního dne men. 2× deně po dobu 10 dní.. A mimi furt nikde Tak mi doktor dal Clostilbegyt ten jsem brala 3 den men. na 5 dní 2× za den, a 11 den od 1dne men jsem si pichla Otrivelle což bylo středa 15.4. V 11h dopoledne a už večer mě hrozně bolelo břicho.. Dneska je neděle a podbřišek mě pobolivá a celkově jsem nafouknutá, za poslední 3dny mám postel plnou vlasů, jsem unavená, všechno mi smrdí i některé jídlo, je mi lehce navrácení a když udělám rychle pohyb tak se mi zamotá hlava na což jsem ne trpěla. Bylo někomu taky tak? Spíš mě děsí to pobolívání břicha a podbřišku Dělala jsem si těhu test v sobotu jestli Otrivell působí a měla jsem tam ducha takže působí. Mazleničko si myslím že bylo dost v tu středu 2× čtvrtek 2× pátek 1× sobotu 2× tak snad se nám mimi už zadaří.. před chvilkou nám letěl asi 30cm před oknem čáp 😁

luu25
4. únor 2021

@elka88 Jak to dopadlo?? Doufám že dobře <3

danca2719
autor
6. únor 2021

@luu25 stále nic

luu25
10. bře 2021

@danca2719 pořád nic? to je divný.. co vám k tomu řekli? Neexistuje u nich nějakej jinej způsob? Něco změnit prostě aby to vyšlo. věřím, že to vyjde protože u nás už se to povedlo 🙂

veronikav31
10. bře 2021

@danca2719 mě doktor v caru doporučil mít styk od 10.dne cyklu obden do 18.dne cyklu a ovulace nejde minout. Byla jsi na ultrazvuku u doktora kvůli tomu jak rostou folikuly?nebo ti bez ultrazvuku řekl kdy máš píchnout Ovitrell.Ovitrell obsahuje HCG

teddysek11
Autor odpověď smazal
Zobraz
sandra0410
8. črc 2024

Ahojky, chtěla bych se zeptat dnes 8.7.2024 mi v 11:30 doktorka píchla ovotrelle, je to 12DC
Kdy je nejlepší mít pohlavní styl?