Ahoj holjy, prosím někdo zkušenost s tím, že nereagoval na clostil? Co se dělo pak? Mám anovulačni cykly, clostil jsem teď měla 2 tablety 5-9dc, minuly cyklus 1 tabletu. A ani tento cyklus nic. Pristi mesic mam brat 3 tablety. Ale co kdyz i tak to bude bez reakce? Co vam dal doktor misto clostilu? Dekuji za rady a zkusenosti.
@medvide30 mě injekce a jednu dobu nezabrání ani ty....teď už mám ovulaci potvrzenou
Mne nezabíral. Pomohl metformin a euthyrox.
Poprvé jsem po něm otěhotněla, ale potratila, pak jsem ho užívala ještě 2x a nic. Tak mi pak nová doktorka začala rovnat cyklus Utrogestanem, ale protože se stále nic nedělo, tak jsem pak šla na laparoskopický drilling ovarií - měla jsem diagnostikované PCOS, a ještě mi našli ložiska endometriózy. Operací se problém vyřešil, ovulace naskočila, proběhly dva porody a od té doby funguju normálně, ťuk ťuk.
Také jsem měla strach ze mi nic nezabere když clostik nezabral, dokonce ani nejvyšší možná dávka. Zabralo až Aletro, tedy Letrozol po kterém jsem konečně otěhotněla. Také mám anovulacni cykly.
Mě zabrala femara
Mne pomohla bylinková kúra, mala som Pcos. Už máme dve krásne miminka❤️
@dominika321
@lucye0 to je super holky že vám to pomohlo, mě diagnostikovala PCOS doktorka před 2 měsíci, teď beru hormony a snažíme se už 4 měsíce. Nemáte nějaký typy jak můžu jít tomu víc naproti?
Jinak mám syna a před tím jsem potratila v 7tt
@uzivatelkapetra to nevím, ale dr. dělal Hp a kromě nízkého vit.D a malinko zvýšeného testosteronu říkal, že je vše ok
@dominika321 prosím jaká bylinková kůra?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@medvide30 jaké máš AMH?