Ahoj holky, 😊
dnes jsem si v lékárně vyzvedla klostík v prascich, na 3 měsíce.. Dávkování 1-0-1 od 5.dne od začátku menstruace. O dite se snažíme již dlouho a mam mnoho vajíček, které spatne dozrávají, ale menstruaci mam vesměs pravidelnou, asi jsou i horší případy PCO. Gynekologa mám 150 km, takže dojíždění nějak často nepřipadá v úvahu, takže si musím hlídat ovulaci testama a doufat. Prosím, dodejte mi optimismu.. Komu se povedlo miminko po klostíku? 😔🥰
Beru tři měsíce, teď mě čeká poslední dávka a nic..
předevčírem sem dobrala druhou várku, minulý měsíc po klostíku po dlouhé době, ne-li poprvé krásná druhá čárka na ovulačním testu. Sice to nevyšlo, ale posun tam je - uvidím tenhle měsíc
@elenes nehlidala, řekla jsem si, že ty 3 měsíce to testovat nebudu a kdyby clostil nepomohl, tak bych se tím začala zabývat víc vědecky... Naštěstí jsem nemusela a vyšlo to. Bylo jednodušší se trefit do ovulace, snažili jsme se téměř denně. Teď se snažíme o druhý, zatím nic, v srpnu si půjdu znova pro recept a tam už testovat budu, frekvence snažení s dvouletou už je někde jinde no... Držím palce, ať to vyjde co nejdřív
Vyslo druhy cyklus 😉 drzim palce 🍀 chlap byl na spermiogramu?
@kmarie81 To chápu, já genetiku mám v pořádku. Jediné, co vyšlo, že potomci budou náchylní na ledviny. Budu držet palce.
@zoyee No, my se nemůžeme snažit každý den, přítel dělá v zahraničí, musím hlídat. A brala si ještě ke klostíku něco?
@leymea Jé, dáváte my po 2 letech naději. Chlap ano, je v pořádku. Jen já to PCO, jinak jsem zdravá.
Také jsem ho brala 2krát v casovem odstupu a bohužel nic,až zabrali vitaminy a úplné vypnutí hlavy volno a relax.doma mam 18m.raubire.drzim palce at zabere.😉
@kacenka_1707 Přemýšlím o tom, ze bych k tomu brala ještě mateří kašičku a nějaké vitaminy, tak uvidíme..
@zoyee Tal uvidíme, snad to zabere.. 🤭
U prvního jsem Clostík první měsíc brala jen takovou rozjížděcí dávku 1 tbl. denně, druhý měsíc jako ty už 2 tbl. denně a už jsem byla těhotná. Teď u druhého těhu jsem hned 1. měsíc brala Clostík 2x denně a hned jsem otěhotněla. Teď jsem zrovna na konci 1. trimestru. Tak přeju mnoho štěstí 🙂.
@elenes no u prvního jsme se snažili aktivněji tak cca rok, pak jsem měřila bazální teplotu, manžel byl na spermiogramu. Já hold měla anovulační cykly. No a pak už to šlo rychle 🙂. Malému teď budou 3 roky. A teď u druhého jsem hned měřila tři měsíce teplotu a bylo jasno, že to je stejný problém s anovulačními cykly. Takže pak první měsíc Clostík a hned pozitivní testík 🙂. Určitě se to povede i vám a za chvíli kolem tebe bude běhat mrně 🙂.
Já to začnu brát příští měsíc
Tet čekám jestli se zdařilo nebo ne za 7 dni mám dostat ms
Ja brala Clostik 2 mesice s Ovitrell, prvni mesic 1-0-1, druhy mesic 2-0-2 jediny co se zadarilo, tak jen cysta na vajecniku. Takze u me nic. Minuly rok v unoru samovolny potrat v 6tt, v srpnu revize delohy v 7tydnu a od ty doby se nam nedari. Je mi 33 a nic jinyho si nepreju, jen aby to uz konecne vyslo a vsechno bylo v poradku 🙏🏽
Ségra po clostiku ( vzala 3 tablety ) otěhotněla.
Má trojvaječná trojčátka 😉
@elenes Já zrovna čekám třetí po Clostilbegytu. První syn byl až na pátý pokus s Clostíkem, dcera na první a nyní třeťátko taky po první pokus s Clostilbegytem. Přeji hodně zdaru.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Byla jsem na tom stejně a druhý měsíc to vyšlo 👍