Clostilbegyt, jak ho brát?

andul89
29. bře 2017

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jakou mate zkušenost a jak brát Clostilbegyt. U Clostilbegytu je sice příbalová informace , ale chtěla jsem se zeptat těch ,kteří stim už měli zkušenost... prosím Vás kdy je ta ovulace... je v den kdy vezmu leky. Moc děkuju za info

thalia
30. bře 2017

Snad máš clostil od lékaře a ten ti i řekl kdy a kolik brát, je to individuální. Clostil se bere na podporu ovulace, tj. bere se na začátku cyklu pět dní a ovulace dorazí tak cca za 10 dní, teoreticky. Je nutné, aby to dr sledoval ultrazvukem, zda dávka stačí, protože abys ho nebrala zbytečně. Může se jen tři měsíce po sobě. Rozhodně pokud nevíš, poraď se s lékařem, experimenty nedoporučuju.

no_title
30. bře 2017

Doktor ti nepředepsal dávkování? To je trošku zvláštní... Každopádně, já ho brala 5.-9. den cyklu jednou denně a ovulace proběhla kolem 13. dne cyklu. Byla jsem sledována na folikulometrii, 11. den cyklu mě pozvali na utrazvuk. Ta kontrola je opravdu důležitá, jednak dr. musí vědět, jestli vůbec reaguješ a jestli se dávkování nemá třeba zvýšit (protože Clostil se může brát jen 12x za život), za druhé může vzniknout hyperstimulační syndrom a ten je dost nebezpečný. Jestli ti to dr. předepsal jen tak a nepozval na kontrolu, přešla bych radši do CARu, kde jsou v kontrole při stimulaci už přeci jen zkušenější.

brigita65
5. kvě 2020

@thalia ahoj chtěl bych se zeptat jsem stoho úplně trtka co znamená. To 5-9 jak to přesně. Brát. Kdyz rám mám na psané 5-9 1x1

nikolaa64
12. srp 2022

@brigita65 od 5-9 dne cyklů to co znamená 5. Den po menstruaci jedu tabletu denně