Mile snazilky,doposud jsem Modrym konikem prochazela jen ze zajimavosti a hledala vzdy odpovedi na ruzne dotazy,ktere me behem naseho snazeni napadly.Nemela jsem zatim potrebu prispivat,ale uz jsem k tomu asi "dozrala" 🙂.Tak jako spouste z vas mi dosla trpelivost a po roce neuspesneho snazeni jsem se objednala na gyndu.Pred chvili jsem se odsud vratila s recepty na Clostik a Utrogestan.Hned jsem sla na forum a hledala vase zkusenosti.Uz se nemuzu dockat,az zase dostanu MS a budu je moct zacit uzivat.Poprve,co se na MS tesim 😀.Jedine,co me zarazi,je to,ze Clostik mam predepsany trikrat denne,zatim jsem narazila na diskuse,kde jej holky braly jednou denne a kdyz psaly o zvyseni davky na dva denne,vetsinou byly upozornovane na dvojcatka 😉.Tak nevim,jestli ta moje davka neni uz trochu moc 🙂.Jak jst to mely s davkovanim vy?
No trikrat denne je napoprve opravdu dost.Ja mela dlouhe anovulacni cykly,nizkou sliznici a po trictvrte roku mi tedy dr predepsal clostil a utrogestan.Clostil jsem brala 5-10 DC jeden denne a utrogestan jsem mrla brat od 15 DC 1-0-2.Prvni cyklus byl z toho dost rozhozeny a druhy cyklus jsem nezacala brat utrous jak rekl dr,ale podle rad jsem pockala az po ovulaci,ktera byla i s clostilem az 20 DC no a povedlo se🙂Myslim,ze hlavne utrogestan mi moc pomohl tak drzim palce🙂
Naposledy jsem mela 2-2-2 byly dve vajicka
maximální dávka za cyklus - clostilu- v mimořádných situacích je až 30 tbl (tzn 6 denně), dává se opravdu, ale opravdu vyjimečně.. já jsem měla max. 5 tbl denně/5 dní.. 1 cyklus a bohužel bez nějaké věcí reakce.
O dávkování rozhoduje lékař..
Dekuju za odpovedi,uz jsem klidnejsi 🙂.Nerikam,ze se upinam na to,ze mi stopro pomuze,ale nadeje umira posledni 🙂
Holky, zabral vám Clostík? Já ho beru od února 1-0-1, březen 1-0-1 a ted v dubnu 1-1-1 ☹
Já jsem brala v prosinci 1 denně a to vždy od 5.dne cyklu na 5 dní. Hned první měsíc užívání se zadařilo ale bohužel to nedopadlo, jak mělo ale s clostilem to nesouvisí.
Teď užívám zase clostil, resp. včera v pondělí jsem si vzala poslední tbl. a cítím, že folikly rostou
Já brala 3 cykly, 3 až 10 den. Dnes mi tu běhá 3 letý rarášek 🙂
u mě v únoru a březnu malinké folikuly ☹ tak zvýšila dávku ☹
Holky, rada prosím, dostala jsem clostilbegyt, mám užívat od dalšího cyklu. Má cenu si kupovat Nosifol vitamíny? nebo počkat zda zabere clostík...? snažíme se 15měs, byla jsme už i na laparoskopii, momentálně na vaječnících ticho.....poradíte? zkušenosti...........?
a co je to ten Nosifol?
Vitamin..NosiFol®forte je doplněk stravy s obsahem inositolu, kyseliny listové, zinku, betainu a vitamínů B6 a B12. NosiFol® forte je určen zejména pro páry, které se snaží počít potomka.
Obsažený zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci, přispívá k normální syntéze DNA a bílkovin, přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a podílí se na procesu dělení buněk.
Kyselina listová se podílí na procesu dělení buněk, přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normálnímu metabolismu homocysteinu a k normální syntéze aminokyselin.
Vitamín B12 se podílí na procesu dělení buněk a přispívá spolu s Vitamínem B6 a Betainem k normálnímu metabolismu homocysteinu.
Vitamín B6 rovněž přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepoužívejte v případě alergie nebo podezření na alergii na jakoukoliv složku výrobku.
Dávkování: 1-2 sáčky denně po dobu nejméně 3 měsíců.
Použití:
Obsah sáčku rozpusťte ve vodě anebo jiné tekutině a vypijte. NosiFol forte je možné kombinovat s jinými přípravky.
Zahájení podávání Nosifolu
Ženy: kterýkoliv den ( bez ohledu na menstruační cyklus )
Muži: kterýkoliv den
Po otěhotnění je u žen vhodné v užívání NosiFolu forte pokračovat po celou dobu těhotenství a šestinedělí.
Složení:
Inositol 2g, kyselina listová 200 µg, zinek 7,5 mg, vitamín B6 1,05 mg, vitamín B12 1,875 µg a betain 250 mg v jednom sáčku.
Balení: 20 sáčků po 5,5 g
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojda my se s manželem snažíme na ostro půl roku a zatím nic. Jinak já jsme měla s menzes problémy už od puberty a nijak se to neřešilo,prostě mě doktorka ve 14 letech tehdá nasadila antikoncepci a problém byl vyřešen, teda podle ní.Menstruace chodila jen s antiko a bez ní vůbec.Nyní jsem už 2 roky bez antiko a taky nic. V červenci první návštěva v CARU, zjištěno PCO nasadily mi Clostík 1x1 a Duphaston 1x1. Nyní jsem ráda za MS, sice díky lékům, ale je to dobrý začátek, aspoň vím, že se s mím tělem něco konečně děje 😀 Přeju hodně štěstí v tom snažilkování 🙂 🙂