Zdravím Dámy
Chtěla bych se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s braním clostribegidu a gynexu. Snažíme se s přítelem o miminko už půl roku. Popíjím pravidelně kontryhelový čaj, jím kyselinu listovou a nic. Teď jsem po 3 brala clostík a nyní jsem přikoupila kapičky Gynex. Tak jsem zvedavá, předem moc děkuji za odpovědi 🙂
@mlenna15 na gynex jsem nakonec vůbec nereagovala ani v té maximální dávce (7 kapek 3x denně), nakonec se podařilo díky dietě, pár bylinkám a doznělků z Clostilbegytu (kdyžtak na profilu jsem to sepsala do článku), nicméně mám PCOS, čili nejsem úplně zdravá, což je asi i důvod, proč Gynex nepomohl - není pro PCOS určený 🙂
@no_title ďakujem za odpoveď🙂aha takže sa na gynex tiež vykaslem lebo mám tiež Pcos :/ Ja som vlastne pred štyrmi mesiacmi otehotnela vďaka Clostilbegytu(po dvoch rokoch snaženia) len nanestastie som potratila:(.Teraz znova beriem Clostilbegyt tak dúfam že sa znova zadari a dosiahneme to do šťastného konca. Ty si brala 1tabletku 5dní ?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kyselina listová není přímo na otěhotnění, je prevence vývojových vad. Gynex zkouším první měsíc, zatím nezabral. Ale já mám syndrom polycyst. ovárií a dost silný - nemám žádnou ms, nebo tak 3x do roka... takže mě asi nic jiného než léky nepomůže. Nicméně jsem díky gynexu měla mnohem slabší a nebolestivou MS... Teď zkouším asi týden kapky s Drmkem (vitex) a očividně to něco dělá, pěkně mě bolí podbřišek, no ale otázkou je, zda to není další cysta... No uvidíme, každému pomáhá něco jiného. A ovu máš? Měříš si bazální teplotu nebo děláš ovu testy? To je asi nejdůležitější vědět.