Zdravím, chci se zeptat zda některá z vás brala clostík a na ultrazvuku viděl dokrot 2 folikuly a byly z toho fakt dvojčata nebo jen jedno. Brala jsem ho 1 denně a dnes mi dokrotka řekla že tam jsou dva ovulacni folikuly a krásná sliznice takže se máme dnes a zítra snažit a dostala jsem ještě injekci ovitrelle. Dítě si moc přejeme, ale na dvojčata prostě nemám :( děkuji za odpovědi.
Ahoj. Brala jsem jeden denně a také jsem ovulovala z obou vaječníků. Oba se chytili 😊 nakonec to nedopadlo, ale to s tím nesouvisí. Dvojčata jsou taky fajn😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Šance tu samozřejmě vždycky je, ale...........hoď se do klidu. Já měla před 2 měsíci krásné 4 kousky a nebylo z toho nic. Brala jsem teď druhý měsíc clost, čekám na MS každým dnem, ale na testu je sněhobílo....vždy když mi tyto prášky nebo i injekci nasadila doktorka, tak jsem měla 3 - 6 folikulů a stejně prd. Takže asi mám problém jinde, uvidíme...pokud neotěhotním teď, tak už budu běhat dál po doktorech. Tvá šance nula prd je taky šance, ale mizivá. Jestli si dítě přeješ, tak tohle neřeš. Vem si kolik maminek chce děti, brala by i ta dvojčata, jen aby "něco" bylo...a snaží se x let....