Ahojky holciny. V Caru jsem dostala clostik od 16dc a po te mam zacit brát duphaston. Začátkem ledna na kontrolni ultrazvuk. Tak a muj dotaz je, možná jich bude vic... Jelikoz predchozi těhotenství (ktere nedopadlo) jsem zjistila az v 8tt,tak jak je to s clostikem. Pokud po nem nedostanu ms, tak prestat brat a udelat tt? Jsem z toho na vetvi, pac je to pro me nove a vubec netusim jak ho brat, jak dlouho atd.. Duphaston vim, ze muzu brat nepřetržitě. A taky jestli to k necemu je, pritel spermiogram vic nez na jednicku a ja, sice nepravidelna ms a vajicek na rozdavani. A i tak se nedari. Muzete mi prosim vysvetlit, co to vlastne ten clostik je. Moc dekuji
@klokanka31 aha, tak ja to pochopila obráceně. Takze duphaston zacit brat ted 16dc a pak teprve clostik? Omlouvám se, ale opravdu su z toho jelen
@junykessy Copak tobě nenapsali v lékárně na krabičky jak to máš brát? Já už si přesně nepamatuju, ale myslím že duphaston se bere 16-25.den cyklu, a clostík 5-9 ale nejsem si jistá
@klokanka31 uprimne netusim, byla jsem o vikendu u rodiny a vyzvedaval je pritel. Tak doufam ze ano, ja su na prasky lajdak
@junykessy To ti tam napsat museli
Duphaston určitě až od 16 DC. Blokuje ovulaci. Já mám rozepsáno od 17 DC. Takže ten Clostík bude na začátku..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@junykessy Clostík je pro podporu ovulace. A po duphastonu by ti měla přijít ms, pokud nebudeš těhotná. Taky jsem to brala.