Clostík. Co to vlastně je?

junykessy
12. pro 2021

Ahojky holciny. V Caru jsem dostala clostik od 16dc a po te mam zacit brát duphaston. Začátkem ledna na kontrolni ultrazvuk. Tak a muj dotaz je, možná jich bude vic... Jelikoz predchozi těhotenství (ktere nedopadlo) jsem zjistila az v 8tt,tak jak je to s clostikem. Pokud po nem nedostanu ms, tak prestat brat a udelat tt? Jsem z toho na vetvi, pac je to pro me nove a vubec netusim jak ho brat, jak dlouho atd.. Duphaston vim, ze muzu brat nepřetržitě. A taky jestli to k necemu je, pritel spermiogram vic nez na jednicku a ja, sice nepravidelna ms a vajicek na rozdavani. A i tak se nedari. Muzete mi prosim vysvetlit, co to vlastne ten clostik je. Moc dekuji

klokanka31
12. pro 2021

@junykessy Clostík je pro podporu ovulace. A po duphastonu by ti měla přijít ms, pokud nebudeš těhotná. Taky jsem to brala.

junykessy
autor
12. pro 2021

@klokanka31 aha, tak ja to pochopila obráceně. Takze duphaston zacit brat ted 16dc a pak teprve clostik? Omlouvám se, ale opravdu su z toho jelen

klokanka31
12. pro 2021

@junykessy Copak tobě nenapsali v lékárně na krabičky jak to máš brát? Já už si přesně nepamatuju, ale myslím že duphaston se bere 16-25.den cyklu, a clostík 5-9 ale nejsem si jistá

junykessy
autor
12. pro 2021

@klokanka31 uprimne netusim, byla jsem o vikendu u rodiny a vyzvedaval je pritel. Tak doufam ze ano, ja su na prasky lajdak

klokanka31
12. pro 2021

@junykessy To ti tam napsat museli

zet83
13. pro 2021

Duphaston určitě až od 16 DC. Blokuje ovulaci. Já mám rozepsáno od 17 DC. Takže ten Clostík bude na začátku..