Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na jednu věc holky. Dne 29.10. jsem měla MS. Dne 5.11. jsem byla u doktorky, řekla abych si udělala s manželem hezký večer. Od 3 dne do 5 dne od počátku ms jsem brala ty prášky a 7.11. jsem si píchla injekci na prasknutí folikulů. Četla jsem, že se může objevit slabý duch na testu, což právě jsem se asi dnes přesvědčila. Akorát už tři noci se nemohu pořádně vyspat, cejtím silně podbříško jako kdybych byla nachlazená, ale nejsem. Vím, že mám čekat až bude MS a tím bude jasno (což bude až konec přístího týdne, cca 21.11.), jen jsem se chtěla zeptat zda když si teď obden budu dělat test a druhá čárka (duch) bude sílit, tak zda to je již víceméně jasný náznak, že jsem těhotná a nebo ty prášky/injekce ještě víc působí na tělo a stále jsem "netěhu". Děkuji za poznatky....
@volodka162 to jsem mela po clostilu a ovitrele nezadouci ucinky
@terka80 Dekuji za info.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ten "nafouklý podbříšek" normálně nemám, je to jako kdybych potřebovala na záchod, ale nepotřebuji, přesně tak jak jsem to měla při prvním těhu....myslíte si, že to jsou příznaky zahnizďování a nebo, že to je nějaký účinek té injekce (nežádoucí, ale klasický účinek nějakých hormonálních změn).