Zdravím
Máte některá zkušenost konkrétně s tímto testem??
Je to bez ukazatele týdnů, plastový má udělat čárku nebo nic.
Žádné plus, žádné týdny ani slova.
Dá se použít již před očekávánou MS. Byli u Vás spolehlivé??
Díky za vaše názory 😊😊😊
Zbytečnost 🤷🏻♀️ obyč papírkový mamatest ti udělá stejnou službu a ještě ušetříš 😊
5dnu před očekávanou MS mi mamatest ukázal krasneho Ducha
@madaki31 mě papírkové neukázali dlouho nic a clearblue s detekci týdnů mi v prvním i ve druhém těhotenství ukázali těhotenství 3 dny před menstruací.
@madaki31 spolehlivy test ,ukazal driv,ale asi ne o 5 dni…kazdopadne to neni zadna novinka☺️
@michaelarousova takhle mi to tvrdila paní v lékárně...
Je ještě jeden který ukazuje +
Tento ukazuje čárky... Já vážně nevím, mám doma už děti starší, tehdy tolik druhů nebylo 😊
Dělá falešné čárky.
@lilian2111 děkuji za sdílení zkušenosti 😊
Testovala jsem 10DPO timto testem a Mamatestem. Oba ukazaly uplne nepatrne dusiky, ale na mamatestu byl preci jen o chlup patrnejsi.
Je jedno jestli koupíš takový nebo makový test. Všechny testy od všech značek fungují (tzn. vyhodnocují výsledek) na stejném principu. Není v tom rozdíl, není horší nebo lepší test. Jediná odlišnost u testů je citlivost, a ta je výrobcem uvedená na krabičce.
A "falešné čárky" tady na MK jsou nekonečný nešvar, kapitola sama pro sebe. To píšou ženské, které neví, jak tyto testy fungují nebo je neumí vyhodnotit. Žádný falešný duchy testy neukazují.
@nikjean je pravda že je to tady hodně časté...
Upřímně, já nikdy nebyla na testování. Udělala jsem test a byli dvě čárky nebo nic...
Jenže po dětech přišla touha po posledním prckovi a najednou se proti nám příroda spikla... Máme za sebou 3 potraty, půl roku HA s tím že na to prdíme a pak jsme se rozhodli to ještě zkusit. 10tý měsíc snažení, už nejsme nejmladší. A tak jsem minulý měsíc poprvé testovala před MS... Duchové ale nesílily... 8 dní po původním termínu MS jsem začala krvácet a dle lékaře a hodnot HCG to byl opět potrat ikdyž velmi raný...
Takže možná někomu přijdu jako trouba ale prostě mě zajímalo jaká je možnost že ukáže nějaký test nejspolehlivější výsledek. Asi spíš pro uklidnění sama sebe...
@madaki31 Ano, dusici maji uz 4,5mesice 😃 Jen za ty penize mi stejnou, ne-li lepsi sluzbu udelal obyc mamatest, urcite by mi tento carkovy Clearblue neukazal tehu drive. Ale na druhou stranu, tyz den jsem testovala jeste Livsane (vim, jsem blazen, tolik testu, ale melo to svuj duvod), a na tom duch nebyl zadny. Ale proti Mamatestu drive/lepe neukazal
Mne udelali falesniho ducha .. celkem vyrazniho
@martiiina69 no, myslím že falešný duch neexistuje, maximálně ryska...
Já měla minulý měsíc duchy ale nesílící a odešlo vše než stihlo pořádně začít... Příroda si poradí
@madaki31 udělala bych ještě jinou značku. Přesně takovou čárku mi několikrát udělal a na jiných testech nic.
@lilian2111 na mamatestu mám ducha, dnes i včera
Ale tento je prostě asi s lepším barvivem.
Na něm čárka krásně sílí, včera byla spíše šedá dnes krásně modrá a najela během 30ti sekund
Nevěřím že by test od této značky dělal falešné čárky...
@lilian2111 ale za dva dny ráno budu zkoušet znovu tento i mamatest ať mám vždy srovnání 😊
@madaki31 A ukazes ten mamatest?
Mě bohužel falešné udělal a ne jednou, takže možné to bohužel je. 😕
@lilian2111
Na mamatesti malinký duch, velmi špatně se fotí...
Nejsem těhotná poprvé...
A že ti ukázal pozitivní a ostatní ne, je zcela určitě možné... Ale ne proto že by všechny byli špatné...
Spíše odhalil něco dříve než ostatní a nevyšlo to...
Mě minulý měsíc ukazoval konkrétně mamatest adi 6 duchů, bohužel nesílící...
To bych musela brát stejně, že mamatest je k ničemu.
Žádný test nedělá falešné čárky, pokud to není ryska
Detekuje hormon hcg a pokud tam není, tak není a naopak.
No, to je jedno, já se potichu raduji a uvidím další dny...
@madaki31 Nebudu tě tu o ničem přesvědčovat. Mě zkratka udělal falešnou čárku. Takovou zkušenost tu nepíšu sama. A protože mám doma tři děti, snažili jsme se X let, opravdu vím co je ryska, duch, nebo falešná čárka.
Každopádně držím palce ať to falešný není.
@lilian2111 mám 3 děti také 😊😊
Za sebou 7 potratů takže už také nějak poznám kdy je něco jinak...
Já se nebudu a nechci hádat.
Díky za Tvou zkušenost a budu doufat že u mě je to jiné...
P. S. : hodně jsem slyšela o clerblue které dělá + a ne čárku, že tu rysku po zaschnutí vidí holky jinak..
Tento jsem tady ještě moc neviděla 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to přesně tento, měl by být nějaký novější s citlivostí 10 😊