Clearblue test pozitivní a další s velmi slabým duchem. Co si o tom myslíte?

kristina685
31. srp 2024

Dobré odpoledne všem, řekněte mi, prosím, menstruace se zpozdila o 2 dny, cyklus není pravidelný. Provedla jsem obvyklé testy vysoké citlivosti a našel jsem velmi slabý druhý pás, který byl viditelný pouze pod úhlem. Pak jsem si dělala elektronickou od Clearblue, a ta dopadla pozitivně, +1-2 týdny, nevěřila jsem, ačkoliv všichni psali, že test je dobrý, udělala jsem ještě dva pravidelné testy a druhý smrk byl také viditelné, nezvýšilo se to, udělal jsem to znovu dnes ráno jedna elektronika a opět pozitivní výsledek, i když jeho citlivost je menší než obvykle. co si o tom myslíš? V pondělí jdu brát hCG, bojím se, že je to biochemické...

Příznaky: únava, chci pořád spát, piju hodně vody, zvýšená chuť k jídlu, nevolnost ráno, dokud nesním něco lehkého nebo nepiju vodu, bolest prsou a oteklé bradavky, periodické bolesti v podbřišku, jakoby při menstruaci jakoby se spustí, pak ustane, pocit tíhy přímo v děloze je nepochopitelný, bolest jde do zkřížených kostí. Začal jsem na všechno reagovat přehnaně, chtěl jsem víc chodit ven.

kristina685
autor
31. srp 2024
rosalindamelinda
1. zář 2024

Nerozumím co znamená pravidelný test? Jaké dva pravidelné testy a druhý smrk byl také viditelné??? Nemáš tam nějaké překlepy??? Možná bys to mohla po sobě trochu opravit, abychom to lépe pochopili.
Navíc se říká, že je lepší udělat normální papírkové testy - např. Gs mamtest nebo z Dr. Maxe. Tady ty elektronické testy ClearBlue jsou sice hezké, ale podle mě nepraktické. Nemůžeš pak sledovat, jestli čárka sílí nebo ne. Sama říkáš, že jdeš zítra na krev, tak uvidíš podle výsledků. Držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ 👍

1pomnenka
1. zář 2024

Nedá se to číst, proč píšeš jako bys byla muž. Neřeš to, když jdeš zítra na krev, pak se uvidí.

xnikax1
1. zář 2024

@1pomnenka podle mě to tady bylo včera večer v azbuce a hodila to do překladače.

safulik
1. zář 2024

@rosalindamelinda paní včera psala v azbuce (bez překladu) a když ji spousta ženských napsalo ať to přeloží, tak to dala do překladače.

5pajina55
1. zář 2024

Tak těhotná podle testu jsi. Jaký to je těhotenství ti nikdo neřekne, nevidíme do tebe.