Clearblue test, který ukazuje i týdny. Je přesný?

luss01
30. lis 2020

Jaký máte prosím zkušenosti s těhotenským testem Clearblue, který ukazuje i týdny? Vyplatí se a je přesný? Díky.

kmarie81
30. lis 2020

za mě přesný je, záleží jak rychle stoupá hcg u každé je to jinak - třebas když bude stoupat raketově tak ti to ukáže 4-5 týdnů a kdy že si to otěhotněla /ještě před minulou menstruací?/ a přitom máš jen vysoké hcg (anebo je vysoké protože dvojčátka) nebo naopak ti to ukáže pozitivitu 3 týdny a ty víš že máš už x dní zpoždění a kdy byla ovulace a budeš stresit jestli to není neprosperující nebo mimoděložní. Za mě stejnou úlohu splní i obyč test z dr maxe nebo mamatest. Ale je fakt, že ten digitál se tak nák líp hrdě ukazuje tatínkovi. Hromada holek to tady dělalo tak, že testovali obyč testem a když jim vyšli dvě čárky - použili ten digi právě pro tatínka 🙂

pampeliska1313
30. lis 2020

Mně ukázal přesně.🙂 I týdny i pozitivitu.🙂 Naopak jsem moc nevěřila klasickým testům, clear mi opravdu ukázal pozitivní výsledek už ve chvíli kdy byl klasický test ještě negativní.🙂

juliemichal
30. lis 2020

vůbec přesný není 😀 těhotenství jsem měla potvrzené i od dr,tak jsem si na památku (na fotku),koupila tento digi test a on mi vyšel negativní 😀 a ten negativní test,bude mít za 17 dnů 3 měsíce 😀

pe_tu_ss_ka
30. lis 2020

@luss01 také za mě přesný, a vyšel mi pozitivní dřív než papírové, ty neukázaly ani ducha..

luss01
autor
30. lis 2020

Je možný nebo je to spíš blbost, aby GS Mamatest Comfort ukázal slabou čáru a Clearblue výsledek - negativní? Už mi z toho hrabe!🤦

nikishkaaaa
30. lis 2020

@luss01 možné to je, protože clearblue má menší citlivost (25 mmol/l) a mamatest 10 mmol/l 😉 takze je to pravdepodobnejsi nez, ze ti clearblue ukaze drive nez mamatest 😉

juliemichal
30. lis 2020

@luss01 ano určitě je,mě fakt nic neukázal a to jsem byla 4tt 😀 a těhu jsem měla potvrzené.

luss01
autor
30. lis 2020

@juliemichal Nebo možná jsem slepá a ta čárka se mi jen zdá 😃 🤷🏼‍♀️

juliemichal
30. lis 2020

@luss01 pošli ten mamatest 🙂

luss01
autor
30. lis 2020

🤷🏼‍♀️🤔

luss01
autor
30. lis 2020

Spíš tam nic není 😃 ale jeden člověk ji tam taky viděl, tak nevím.

agneska7
30. lis 2020

@luss01 bohužel na tom namáčí nic nevidím

nikishkaaaa
30. lis 2020

@luss01 bohužel nic nevidím

kmarie81
30. lis 2020

tyhle umělohmotný mi dělali slabou čárku skoro vždycky - zkusila bych klasiku papírkový

luss01
autor
30. lis 2020

Momentálně mám 8 dní zpoždění a k Dr jsem objednaná až v půlce prosince 🤷🏼‍♀️ . Nějaký příznaky, že by se blížila MS, nejsou, tak nevím, co se děje.

juliemichal
30. lis 2020

taky bych zkusila ten papírkový 🙂 na tom plastovým něco vidím,ale je to fakt pidi midi na 8 den zpoždění ☹

luss01
autor
30. lis 2020

@juliemichal To by už přece jenom bylo trochu víc vidět po 8 dnech zpoždění, že by byla silnější.

lachtanice86
30. lis 2020

@luss01 negativní

luss01
autor
30. lis 2020

@lachtanice86 Děkuji za reakci 🤗

veronika9595
30. lis 2020

@luss01 za mne je úplně top ten ClearBlue čárkový. Digitální jsem dělala radši až když byl vidět duch na čárkovém protože stojí 200,- tak radši ... 😁 jinak často se setkávám s tím že někdo tvrdí že ClearBlue není tak citlivý jako ty levné proužky z lékárny, ale ve skutečnosti to tak vůbec není. Ikdyž má citlivost 25, tak velká sací tyčinka odebere mnohonásobně větší vzorek moči, a proto se mi ukázal pozitivní už 9 dní po ovulaci, kdežto proužky s citlivostí 10 byly úplně negativní až do zmeškané menstruace 🙏

majena39
30. lis 2020

@luss01 ve 4+2 jsem měla ducha na papírovém a digi ukazal 1-2. Takže za me spokojenost 😊

veronika9595
30. lis 2020

Ještě tedy dodám že pozitivní v 9dpo jsem měla ten čárkový, ne digi. Pro info posílám foto, 9.10.= 9DPO a menstruace měla být 15.10.

veronikav31
30. lis 2020

za mě nepřesný, v den MS byl výsledek -, na papírových testech duch...no a výsledek má v únoru 3 roky😅 za ty peníze jsem si raději zašla na odběr krve na hcg jako samoplátce

nina004
30. lis 2020

Podľa mňa je Clear Blue spoľahlivý. Ukázal mi pozit.výsledok na 10DPO. A to som ho robila poobede.

michaelka91
30. lis 2020

Za mě ClearBlue přesný. Počali jsme 9.6. a ms měla dorazit 25.6., mamatesty mi ukazovaly hodně slabého ducha a clearblue mi hned vyhodil 1-2 týdny, doporučuji přečíst návod a vždy z ranní moči.

zrzeckas
30. lis 2020

Ja bych všechny tyhle testy brala spis jen jako ukazatel nez uprimne ano jsi tehotna, ne nejsi tehotna 😃 nadsena jsem byla ze dvou carek na papirku i + a tydne na digi to je fakt a netajim se, kdyz se nekdo zepta.... Za me je spolehlivy a ukazuje brzy (dokonce pisi ze ukaze 5 dni pred ms, ale musis brat v potaz to, ze ho delas hodne brzo)
Ale jako vsechny testy. (prezenu) Nekdo ma // sotva byl sex a jiny se ne a ne dockat a driv to potvrdi dr 😃 hodne holky rikaji, ze pokud to chces spolehlive vedet, tak ty penize, co das za digi test mas dat za soukrome zjisteni hcg z krve v nemocnici 😃😃😃

ejmate
30. lis 2020

@luss01 mě to ukázal přesně 😉

veronika9595
1. pro 2020

@zrzeckas no s tím musím souhlasit, když si vzpomenu kolik mne všechny ty testy stály 😳 ikdyz v tu v chvíli mi to bylo vážně jedno 😅

jako_mala_holka
1. pro 2020

Me ukazal presne, mela jsem ho jen tak pro srandu, na potvrzeni