Jaký máte prosím zkušenosti s těhotenským testem Clearblue, který ukazuje i týdny? Vyplatí se a je přesný? Díky.
Mně ukázal přesně.🙂 I týdny i pozitivitu.🙂 Naopak jsem moc nevěřila klasickým testům, clear mi opravdu ukázal pozitivní výsledek už ve chvíli kdy byl klasický test ještě negativní.🙂
vůbec přesný není 😀 těhotenství jsem měla potvrzené i od dr,tak jsem si na památku (na fotku),koupila tento digi test a on mi vyšel negativní 😀 a ten negativní test,bude mít za 17 dnů 3 měsíce 😀
@luss01 také za mě přesný, a vyšel mi pozitivní dřív než papírové, ty neukázaly ani ducha..
Je možný nebo je to spíš blbost, aby GS Mamatest Comfort ukázal slabou čáru a Clearblue výsledek - negativní? Už mi z toho hrabe!🤦
@luss01 možné to je, protože clearblue má menší citlivost (25 mmol/l) a mamatest 10 mmol/l 😉 takze je to pravdepodobnejsi nez, ze ti clearblue ukaze drive nez mamatest 😉
@luss01 ano určitě je,mě fakt nic neukázal a to jsem byla 4tt 😀 a těhu jsem měla potvrzené.
@juliemichal Nebo možná jsem slepá a ta čárka se mi jen zdá 😃 🤷🏼♀️
@luss01 pošli ten mamatest 🙂
Spíš tam nic není 😃 ale jeden člověk ji tam taky viděl, tak nevím.
@luss01 bohužel nic nevidím
tyhle umělohmotný mi dělali slabou čárku skoro vždycky - zkusila bych klasiku papírkový
Momentálně mám 8 dní zpoždění a k Dr jsem objednaná až v půlce prosince 🤷🏼♀️ . Nějaký příznaky, že by se blížila MS, nejsou, tak nevím, co se děje.
taky bych zkusila ten papírkový 🙂 na tom plastovým něco vidím,ale je to fakt pidi midi na 8 den zpoždění ☹
@juliemichal To by už přece jenom bylo trochu víc vidět po 8 dnech zpoždění, že by byla silnější.
@luss01 negativní
@lachtanice86 Děkuji za reakci 🤗
@luss01 za mne je úplně top ten ClearBlue čárkový. Digitální jsem dělala radši až když byl vidět duch na čárkovém protože stojí 200,- tak radši ... 😁 jinak často se setkávám s tím že někdo tvrdí že ClearBlue není tak citlivý jako ty levné proužky z lékárny, ale ve skutečnosti to tak vůbec není. Ikdyž má citlivost 25, tak velká sací tyčinka odebere mnohonásobně větší vzorek moči, a proto se mi ukázal pozitivní už 9 dní po ovulaci, kdežto proužky s citlivostí 10 byly úplně negativní až do zmeškané menstruace 🙏
za mě nepřesný, v den MS byl výsledek -, na papírových testech duch...no a výsledek má v únoru 3 roky😅 za ty peníze jsem si raději zašla na odběr krve na hcg jako samoplátce
Za mě ClearBlue přesný. Počali jsme 9.6. a ms měla dorazit 25.6., mamatesty mi ukazovaly hodně slabého ducha a clearblue mi hned vyhodil 1-2 týdny, doporučuji přečíst návod a vždy z ranní moči.
Ja bych všechny tyhle testy brala spis jen jako ukazatel nez uprimne ano jsi tehotna, ne nejsi tehotna 😃 nadsena jsem byla ze dvou carek na papirku i + a tydne na digi to je fakt a netajim se, kdyz se nekdo zepta.... Za me je spolehlivy a ukazuje brzy (dokonce pisi ze ukaze 5 dni pred ms, ale musis brat v potaz to, ze ho delas hodne brzo)
Ale jako vsechny testy. (prezenu) Nekdo ma // sotva byl sex a jiny se ne a ne dockat a driv to potvrdi dr 😃 hodne holky rikaji, ze pokud to chces spolehlive vedet, tak ty penize, co das za digi test mas dat za soukrome zjisteni hcg z krve v nemocnici 😃😃😃
@zrzeckas no s tím musím souhlasit, když si vzpomenu kolik mne všechny ty testy stály 😳 ikdyz v tu v chvíli mi to bylo vážně jedno 😅
Me ukazal presne, mela jsem ho jen tak pro srandu, na potvrzeni
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
za mě přesný je, záleží jak rychle stoupá hcg u každé je to jinak - třebas když bude stoupat raketově tak ti to ukáže 4-5 týdnů a kdy že si to otěhotněla /ještě před minulou menstruací?/ a přitom máš jen vysoké hcg (anebo je vysoké protože dvojčátka) nebo naopak ti to ukáže pozitivitu 3 týdny a ty víš že máš už x dní zpoždění a kdy byla ovulace a budeš stresit jestli to není neprosperující nebo mimoděložní. Za mě stejnou úlohu splní i obyč test z dr maxe nebo mamatest. Ale je fakt, že ten digitál se tak nák líp hrdě ukazuje tatínkovi. Hromada holek to tady dělalo tak, že testovali obyč testem a když jim vyšli dvě čárky - použili ten digi právě pro tatínka 🙂