Ahoj, kolikátý den dpo Vám vyšel digitální pozitivní? Jsem 11dpo a nevím, jestli už ho zkusit.
Ten digitalni jsem mela pozitivni uz 3-4dny pred ocekavanou ms
Ja jsem dělala v den MS. Ale před tím jsem dělala obyčejné testy které sílili až pak jsem si koupila clearblue. Přeci jen není zrovna nejlevnější.
Clearblue jsem použila, když jsem měla na testu //. Měla jsme to jako 100% potvrzení.
použila jsem cca 12dpo vždy už s jasným výsledkem
v den očekávané ms
Mě digital. clear blue ukázal 1-2 12dpo🥰 ale nejdřív jsem si udělala obyc papirkovy test a byl tam duch tak jsem ještě v ten den udělala clear blue 🙂
@lexa2000 ste zlaté, děkuji. Jenže já to nechápu už 🙄
Tento test jsi použila včera i dneska? Není to 25? Nebo je to citlivost 10? Já teda // vidím pěkně
To máte ten test Livsane?
Je to sluníčko.. Tak už jsem byla plná naděje a dnes ráno nic..
@veronikav31 je to citlivost 10..rikam si, že třeba ten digitální nevyšel, protože je to 25 a dělaný dopoledne...ale asi se jen snažim uchlacholit🙄
Kupte si Mamatest nebo dr Max , mají víc barviva 🙂
Taktéž bych zkusila Mamatest nebo Dr.Max. Dokud nepřijde MŠ je vždy naděje
@lexa2000 ano, bylo tam asi po 3 minutách - :(
můžeš mít ještě nízké hcg, proto se nemuselo zobrazit. Já to taky tak měla a máme syna.
@veronikav31 zkusím zítra ráno poslední, a pak na to prdim, nebo se z toho zblaznim, nemyslím na nic jinyho😠
Dej tomu čas, jak píše slečna, někomu to hcg jde nahoru pomalu nebo je na nízké že to test nepozná, počkej pár dní a uvidíš. Zkusila bych klidně až za 2 dny udělat test.
3 dny před MS bolelo mě hrozne v krizi a furt jsem chodila curat
Tak jak to s tebou dopadlo?
@lexa2000 meskala jsem nakonec 7 dní, a pak dorazila MS. Zklamání bylo, ale věřím, že tenhle měsíc už se zadari ❤️🙏 a dekuju za rady!
To mě mrzí :( tak budu držet palce ať to vyjde příští ms 🥰
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já měla v den MS -, což píšou že je nejpřesnější...no a jejich výsledek - má přes 2 roky... takže za mě je nejpřesnější dojít na krev, stojí to stejně