Dobrý večer,
Mám 20m stare dítě, stále kojim. Cca půl roku se snažíme o druhé a zatím bez výsledku. První byla téměř na prvni pokus, ale s tim ze jsem btala leky na úpravu nepravidelneho cyklu. Porod byl plánovaná SC.
Nějaký tip jak zvýšit možnost otehotneni? 🙂
Souhlasím...sestra i švagrová se snažili skoro rok a oběma se povedlo až když přestali (ač velmi nerady) ve dvou letech kojit, oběma na první pokus, ani ms ještě nepřišla...neříkám že to při kojení nejde, ale přijde mi to jako zákon schválnosti, že při kojení otěhotní spíš ty, co na něj spoléhají jako na antiko...držím palce, ať to brzy vyjde
@vercik83
@summer2012 jo, to se snadneji řekne než udělá 😀 😀
Tak já stále kojím,otěhotněla jsem neplánovaně a prakticky při druhém nechráněném pohl. styku,v té době bylo dceři 17.měs. Nyní jsem v 5.měs. těhotenství a kojím stále.Jinak před prvním těhotenstvím jsem užívala dlouhodobě Femibion 1 a pila kontryhelový čaj .
@katherine177 tak to bude asi případ jak uvádí
@summer2012 😀
Hadam asi dobre,ze uz vyhradne nekojis. Ms chodi? Nechala bych se prohlednout uzv,zda dozravaji vajicka. Pokud ano,tak jen proste musíte počkat.
My jsme se snazili rok od porodu pri stalem kojeni, no ve vysledku, co jsem zkoumala ruzne metody poceti, dle Jonasove metody plodnych dnu a nejvhodnejsiho okamziku poceti vubec, nejpravdepodobnejsi a bezproblemove tehotenstvi mi vychazi 1 rocne a sedi to k obema detem i urceni pohlavi. Ja bych rekla, ze je to hodne individualni a velmi komplexni. Podle ovulace se nam nedarilo, stejne se vse odehralo v tom danem nejlepsim mesici v roce. Da se to zjistit treba na najdise.cz, clovek chce vyzkouset vsechno.
Já asi až za rok od "snažení" jsem zjistila, že nemám ovulaci! Pak mi Mudr nasadil clostilbegyt, užívala jsem ho 2 menstr.cykly,pak byl výpadek...mimo jiné jsem pila čaj Plodnost, početí od Mojžíšové a brala kyselinu listovou. Od začátku užívání clostilbegytu jsem otěhotněla asi za 4 měsíce.
@hezz17 Me nepomohlo nic. A uz jsem to i vzdala. Doporucuje se cvicit mojzisova, cinska medicina, vitaminy, nechat se vysetrit ( nemusis ovulat, muzes mit uz malo vajicek, nepruchodne vejcovody, vlastne cokoliv). A problem muze byt i v partnerovi. Ono to jedno uspesne tehu mohla byt klidne stastna nahoda. Ale nechci strasit. Malou jsme meli po SP v 7tt take na poprve. Jsou ji tri.
Já otěhotněla při kojení planovane, když byl synovi rok a třičtvrte.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Omezit kojení