Zdravím holky,zakládám tuto diskusi a stěžovatelský koutek 😃 Berte to s rezervou 🙂 Kdo má doma chlapa,který se snaží nesnaží 😃 Čím víc chci,tím míň chce on. Proč to ti chlapi,tak mají. Chceme dítě oba,těšíme se na něj,ale manžel je spíš ten tip chlapa co si s toho moc nedělá,že nám to trvá dýl. Prostě až to přijde,tak to přijde. Proč je to s něma tak těžké a nechápou že prostě dítě se nedá udělat kdykoli během cyklu. Můj muž je úžasný,udělal by pro mě první poslední,miluje mě,bude to skvělý táta a vím že se na to strašně těší. Po 2 letech snažení chápu. Může s toho být už míň nadšený a bere to stylem,že se s toho nehroutí. Ale,vytáčí mě to. Když prostě je zrovna doba kdy by se mohlo povést nemá chuť nebo je ten sex jen jednou. Podotýkám že mu neříkám že je ten čas snažení,protože vím že to nemají rádi. Ale kur.. musí být takový sobci. Je část chlapů kteří do toho prostě budou bušit od rána do večera,a snažit se o sto šest,pak je tu část kterou mám doma já 😃 Náš sexuální život je boží,nemám si na co stěžovat 🙂Vztah ještě lepší 🙂 Ale kruci,třeba teď posledně místo do mě se udělal na mě,to nase*e 😃 Občas to tak máme jako spetření,mám to ráda,ale zrovna v době kdy by se mohlo povést to pro mě je k zešílení. Ten chlap prostě to bere spestření,ale nechápe že třeba další promarněný měsíc?? 😃 Tak holky kdo má taky takového chlapa doma nebo máte nějáké poznatky pište budu ráda 🙂 Je to psáno s nadsázkou,ale pravdivě 🙂
Když jsme si řekli, že je čas to zkusit po potratu, delala jsem si ovulacni testy. Když vyšel pozitivní, píšu mu zprávu do práce, že na to teda doma vlitnem, že je ten správný čas. No sedel cely večer u počítače a mě to tak hrozne naštvalo, že to přece věděl a úplně se na to vys.. a teď budem muset čekat cely měsíc. Nakonec jsme se udobrili, šli na to druhy večer a zadarilo se, nakonec to stačilo.
Chlapi... Mají také svou psychiku.
Oni neumí stříkat na povel, a když se z "toho" stane rutina a povinnost, tak často nejsou schopni.
Neříkej mu, hele, dnes mám ovulaci tak na to vlitnem.
Řekni mu, miláčku, já mám hroznou chuť na sex, asi tě večer prefiknu...
Taky je škodlivé souložit jen v období ovulace...
Prostě, chlapi potřebují mít pocit přirozenosti, spontánnosti, chtíč...
Když musí oplodnovat na povel, přestane je to bavit a líbit, soustředí se aby podali co nejlepší výkon, a když se to nepovede, jsou z toho frustrovaní mnohem více než žena, berou to jako selhání, i když o tom nemluví a dělají drsňáka...
Jediným řešením je ubrat plyn ve snažení..
Jenomže když mu neřekneš, že máš ovulaci tak se pak nediv, že nemíří na cíl. Chlapi nejsou jasnovidci.
@zavodnice no proto mu to nerikam,parkrat se mi stalo ze jsem to nejak naznacila a tim tuplem nechtel. Takze to radsi nerikam vubec. Ti chlapi jsou fakt nemozni. Ale nejvic me nastvalo jak jsem byla ve ctvrtek na ultrazvuku,po 2 letech jsme to zacali resit a gyndarka mi zjistila ze nemam kazdy mesic ovulaci,beru clostillbegyt prvni mesic tak jsme byla na tom ultrazvuku,zjistila ze vse je v poradku a manzelovi jen rikam ze vse funguje jak ma. Gyndarka mi rekla ze se ovulace blizi bylo by dobre mit sex ten den a za dva dny. no ten den byl sex,ale udelal se na me a pak byl az v nedeli, Jak on se udelal na me ja se tak vytocila :D
@dendasubaristka myslím že žádný chlap nemá rád, když je v pozici inseminátora
@dendasubaristka jako ví že ty hormony se nedají brát furt, max snad 6 cyklu...? To by mě taky strašně naštvalo kdyby se schválně udělal mimo když bych brala Clostil. Taky jsem brala, nesnášela jsem ho moc dobře ale fungoval, a taky měl chlap problém na povel... Hrůza děs... Pak jsem otěhotněla mimo Clostil.
@kittyy17 tak mi mame sex porad i v tydnech kdy neni ovulace a nemame jen sex,obstastnuji ho i jinak,takze neni to jen o tom ze by to bylo jen kolem ovulace to ne, nas sexualni zivot je jakoby porad :D jen mi prijde ze kdyz je obdobi ovulace,tak to nejak viciti a nechce tak moc. Takze ja muzi nerikam ze je ovulace,prave ze to davam najevo stylem,ze mam strasnou chut atd. Protoze ta chut v dny ovulace je fakt obrovska vetsi nez normalne. Ja jsem prave tip co by mohl porad no. A spis mi to prijde jeste to neni spis tou frustraci jak jsi psala,ze po dvou letech uz to je pro nej jen snazeni. Pritom jakoby na nej netlacim pojd mam ovulaci,spis rikam lasko ja mam takovou chut,jsem nadrzena,asi budes znasilnen atd. 🙂 Na to si davam pozor nebyt zenska posedla ovulaci.
@kristyn.g No na mě působí hodně dobře 🙂 Jsem psychicky úplně super na tom a tak. S tím že doktorka říkala 3 měsíce pak měsíc pauza a pak další 3 mesíce se bere. Jako s jedné stránky ho chápu,ale s druhé mě to vytáčí. Chápu je to už dlouhé,a musí se cítit neschopně. jak jsme se začínali snažit,tak byl plný nadšený atd. Teď už po 2letech to opadlo.
@kittyy17 Spíš mi možná i přijde,že ikdyž nedávám najevo že je ovulace,ale já sama to vím,tak jsem urputnější v tom že chci a on to s toho vycítí.
@dendasubaristka já myslím, že chlap vycítí, když moc tlacis na pilu, má z toho pocit, že chces jenom semínko a on je pouhý nástroj... Zkus být přirozenější a nesnažit se moc okatě... Možná by mu prospěla menší pauza, aby si doplnil energii
@dendasubaristka chápu no je to na houby :-/ taky jsem ho měla brát takhle, naštěstí se pak zadarilo i bez... Mě nervovalo ze je jen 6 pokusu za život a první nevyšel i když jsme vše dodrženy a folikuly narostly dokonce dva. Já po tom byla děsně naladova. Zkus tedy partnera vůbec neinformovat
@kittyy17 No v době ovulace,jsem asi urputnější na ten sex,než když vím že už šance není no. Tím že ovulaci poznám,tak prostě vím že by bylo fajn aby se konečně po 2letech poštěstilo. Takže ho otravuji asi víc než jindy a to tím pozná no 🙂 Zkusím se krotit a neřešit to tak 🙂
Já taky měla při ovulaci větší chuť, nikdy jsem nepotřebovala žádný test 😉
Zkus mu říct, hele, dáme si od toho snažení měsíc pauzu, jsem z toho vyčerpaná, budeme si jenom užívat jeden druhého... A opravdu to dodržet, alespoň navenek, dávat si pozor na nálady, prehnane svádění, nevycitat mu když to udělá jinam...
Oni ti chlapi když jsou pod tlakem, mají horší kvalitu semene, a z toho jsou ještě pod větším tlakem...
@kristyn.g Mě teď po prvním braní taky dozráli 2 folikuli. Jako třeba jsme se trefily a povedlo se nechám se překvapit. Protože největší bolesti a tak jsem cítila v neděli a to byl i sex normálně do mě 🙂 Tak třeba to klaplo.
@kittyy17 No jako jak se v ten čtvrtek udělal mimo mě,tak jsem myslela že mě klepne,samozřejmě to na mě poznal,ten můj výraz se nedal přehlédnout :D
@kristyn.g a jak dlouho jste se snažily?? a pak se teda povedlo bez clostiku ze jsi to vypustila??
Ja nevim no, bud chceme.dite oba a oba pro.to udelame.maximum nebo chce jen jeden a druhemu je to.putna. Kdyz jsme se snazili, delala jsem ovulacni testy a muj muz mi rekl ze to.klidne bude delat na povel, ze si.mimco moc preje, takze at se rozhodne nebojim zamavat pozitivnim ovulacnim testem a rict mu ted musis..rekl.mi ze kazdej sex se mnou je bozi a je jedno jestli je na povel nebo z chtice. Takze ja nechapu ani jejich cukani ve chvili kdy to.ma byt na povel..pro boha tak snad 1x do.mesice sex na.povel.zvladne ne? Jestli ne zak.podle me dite nechce.
Ale jako domazu pochopit pokud zena normalne sexovat celej mesic nechce a jen v dobe ovulace to pak asi chapu ze bude nas*anej..my ale.mame sex tak ob den max. Tak mozna to bylo i tim.
@leniczka23 no proto to taky nechapu,kdyz chcou oba dite a proto me to vzdycky nastve. A hlavne my sexujeme porad ne jen v dobe ovulace jak pises. Manzel rika ze proste neumy sexovat na povel a ze kdyz nema chut tak nema. Jako mas proste stesti ze si narazila na tady ten tip chlapa. Ja mam ten druhy :D
@dendasubaristka ja te naprosto chapu, vubec kdyz sexujete porad..no ja vubec neznam ze by nemel.chut no, hodim prdelkou a chut je dycky😂 ale.urcite je kazdej chlap jinej takze chapu ze ne vsichni chlapi jsou tak naruzivy😊
@leniczka23 No můj je náruživý jak kdy no. Už bylo i období že třeba 14 dní nechtěl,ale to měl hodně stresu a tak no. N a něj tady to má všechno vliv no. On je jak ženská :D Já jsem věčně happy a on když se u něco nedaří děs běs no.
@dendasubaristka snažili jsme se přes rok a pul, pak jsem brala clostil a i když jsme měli sex podle předpisu, nohy nahoru a kde co tak nic... další měsíc mi dr zjistila polyp v děloze, tak jsem clostil vysadila a další měsíc jsem šla na zákrok kde mi odstranili ten polyp a zkontrolovali průchodnost vejcovodů. Další měsíc jsem šla na prohlídku po operaci a dr jen tak mimo řečí že dobrý, že i vidí folikul jeden a že za 4 dni bude ovulace a že slniznice luxusní 😃 jelikož jsem nastoupila do nové práce tak jsme si řekli že se na to vykašleme a snažit se budem zase třeba až za půl roku, dostala jsem předpisy clostilu do zásoby... no a za 4 dni (náhodou) jsme tedy měli sex a manžel nějak zapomněl že jsme se domluvili že se nesnažíme tak se udělal do mě 😃 to jsem si vzpomněla až po že bych prý měla mít plodný den.. já byla hrozně vzteklá protože jsem chtěla prostě to odložit a zrovna se v práci mi začalo líbit, tak jsem vyskočila, hned jsem si udělala výplach atd.. a za dva týdny když jsem zjistila kolik peněz dostanu v odměnách jsem se chttěla uklidnit že těhotná nejsem a vyskočily dvě čárky 😂 takový smýšený pocity, uplně se mě klepali ruce protože poprvé po dvou letech jsem těhotná být nechtěla 😂 a doktorka koukala jak puk že jsem clostil nebrala zrovna... jo a mezitím jsme řešili problémy s hypotékou takže stres a nervy...
Tak nevím co mohlo, ale je jasné že když se to má podařit tak se to podaří a je jedno jestli pak děláš stojky nebo se jdeš vypláchnout 😂 možná i pomohlo že jsem se na to tak neupínala, ba naopak, nebo pomohlo to odstranění polypu a prošťouchnutí vejcovodů... a to jsem byla po vánocích tlustá jak prase, žádný vitamíny, žádný kontrihele, nic jsem nebrala 😅 teď už jsem šťastná jak to dopadlo... jsem v 7 měsíci
@kristyn.g Tak to je šílené,já si myslím že to je o tom,že jsi to neřešila a manžel to cítil,tak byl sex. A trefili jste se 🙂 Jako co mám kolem sebe lidi co se jim povedlo do roka a fakt chcou jsou právě páry že dupou jak králíci a nemáji šanci to promarnit a fakt sexujou jakože na povel. A nebo páry co to vypustí. A my jsme zrovna pár že já se na to poslední dobou docela zaměřuju a manžel zas sexovat a povel nebude,s tím že já teda mám ten problém a musím brát ten clostik. A právě že tím že za ty dva roky u mě byla ta ovulace třeba párkrát a sex v době ovulace třeba nic moc,tak jsme se neměli šanci ani trefit a když byl třeba měsíc kdy jsme třeba ten sex měli nemusela být ovulace :D Takže radši to vypustit no.Ale dělá se to pěkně blbě,už jsem přemýšlela že si najdu k mojí práci nějákou brigádu,třeba za barem to by mě bavilo a rozptýlilo 🙂
@dendasubaristka jenže ono se nestačí trefit, jsem si jistá že jsme se trefovali vícekrát... ale i v tom folikulu musí být oplodnění schopné vajíčko, těch taky moc být nemusí ... takže je to hodně o náhodě... kamarádce dr řekl že jestli chtějí mimčo tak prostě musí spolu spát a ne jen v jeden čas, ale ráno, večer atd.. taky je lepší obden nebo ob tři dni, aby se vytvořilo dost spermií takže zákaz onanie měl manžel :D
@kristyn.g jo to vim obden nebo tři. Mi měli teď po třech dnech.a asi to vypadá v den ovulace. Ale těžko říct zatím tomu moc nevěřím 🙂 ale fakt vidím že když u manžela neprojevují až takovou aktivitu že chci,tak chce sám víc.
@dendasubaristka to určitě bude dobrý... 😉 ono to jednou vyjde
@kristyn.g no věřím tomu nebo nevěřím? :D nějak si to už po těch dvou letech neumím představit že nedostanu Ms. A popravdě jsem nikdy nečekala že to bude takový problém otěhotnět. S manželem jsme prostě počítali že do roka se povede.
A to je možná i ten problém celé dva roky to člověk pořád čeká. Nikdy nebyl měsíc kdy by jsme úplně vypli a neřešili to nebo nečekali jestli náhodou.
@dendasubaristka My se snazili taky ob den kolem ovulace, a pak jeden mesic me doktorka rekla at to delame kazdy den a povedlo se. Kamoska mela to same.. ale je fakt, ze jsme obe byly v tu dobu na dovolene. Takze moje rada, naplanovat na dobu ovulace dovolenou a sexovat kazdy den :D Jinak jo, jsou chalpi ktery to na povel nebavi. Na druhou stranu kdyz beres hormony, tak by zvladnout meli. Ja mela stesti, ze muj chlap je takovej zodpovednak, ze fakt mu snad ten plan nekdy i vyhovoval jsem mela pocit 🙂)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nebo je libo si postěžovat vyloženě na svého zlobivého muže 🙂