Ahojda holky, mám takový asi hloupý dotaz, jak často testujete? Ja teď od pondělí každý den, respektive každé ráno, a rodina mi říká, že nejsem normální. Je mi z toho smutno a připadám si jako cvok, je tu Teda podobný cvok jak já?
@verulevrtule Jojo, nejde na to nemyslet a netestovat.
@verulevrtule přijde mně to přehnané, ale na druhou stranu tě i chápu. Vůbec ale nerozumím tomu, proč to hlásíš rodině, že si jdeš udělat test.
Taky bych to rodině neříkala, testuju týden po vynechání MS a pak když mám test. Jinak vím že někdo tak testuje, však je to tvoje věc a nepřijde mi na tom nic divného 👍✊
No problém je, že máme malej byt a chlap mě běžně leze na WC, přesně tak i malej. Ale ten se těší a sám mě každéj den, jestli jsem se dívala, zda je tam sestřička 😂 No jo, jsem asi koza, neměla bych nic říkat, máte pravdu, no testuju tak, jak mě řekl dr
Prvni test jsem si delala az v den vynechane ms vecer, dalsi test druhy den rano, potom az digi ClearBlue a pak jeste jeden ClearBlue, protoze jsem ho dostala nevyuzity od kamaradky.
Tot vse.
Chapu nervozitu z toho, jestli to vyslo nebo nevyslo, ale dobrovolne bych si takovyhle nervy nedelala.
Nejsem zastankyne testovani pred ms, ale pokud vam to tak vyhovuje 🤷🏼♀️
Nicmene si myslim, jak to tak tady ctu, ze ste z toho uz trosku “sileny” a ted to nemyslim zle, ale resi se tu kazdy prd a plno zenskych mi tu prijde tak vynervovanych z toho, jestli najdou aspon malyho ducha nebo ne, ze se uprimne ani moc nedivim, ze ho nenachazeji.
Kazdopadne odpoved na vasi otazku: Rodine bych o testovani vubec nerikala, ze to vase vec, ale za me je to blaznivost.
Já jsem si udělala první test týden před MS odpoledne - měla jsem takové divné tušení už několik dnů zpět. A měla jsem tam ducha, kterého jsem poslala mé sestře - už byla dvakrát těhotná a zda si to jen nenalhávám. A pak jsem si dělala každé ráno test, zda sílí a sílil - jelikož jsem nemocná, tak jsem se bála, abych o malé nepřišla - nyní mám pár týdnů do porodu 🙂. Pokud však je negativní, tak bych ho denně určitě nedělala. A nejlepší je to opravdu neříkat nikomu v rodině. My jsme oznámili těhotenství až s vynechanou MS nejprve mým rodičům - oni by to poznali, jelikož jsem u nich ještě bydlela - předělávali jsme byt a já byla od počátku na rizikovém. Ale bylo to s tím, že to bude stoprocentní (to byl čtvrtek) až o několik dnů později(úterý), než mi mudr ukáže srdíčko a potvrdí těhotenství. Mužovo rodině jsme to řekli až o několik dnů déle - chtěl čekat až do 3.měsíce, ale to už jsme stěhovali a to už věděli.
testujem každé ráno 😅 tiež ma majú za cvoka 😅
@martulka88 Já mám právě taky ducha, jinak bych to nedělala. A vzhledem k tomu. Že teď jsem na neschopence a za týden bych chtěla do práce...
@kiwi92 Vítej v klubu 😂 určitě nejsme samy, otázka je, kolik ženských to dokáže přiznat...
@verulevrtule Máš tedy ještě týden před sebou. Tak bych počkala alespoň do pondělí a uvidíš, zda sílí. Pokud ano, tak bych dělala ale raději asi od den 🙂 A já ho tedy dělala jen jednou značkou, abych si byla jistá sílením. A nakonec jsem si udělala test digitálním, kde jsou napsané i týdny 🙂
@verulevrtule Já to klidně přiznám. Hlavně mi bylo divné, že mé tělo je jiné - pálila mě žáha - a ano, pálila mě už dříve - mám crohnovu nemoc, ale cítila jsem, že je to jiné. Byla jsem strašně nervózní, ale prostě jsem si ho udělala a nelituji. Bála jsem se,že nám to nevyjde - jsem dost nemocná od 20let (nyní 32) a muž není také nejmladší. A nakonec se nám zadařilo napoprvé. Nemohla jsem tomu uvěřit. A kdybych ale měla negativní test, tak bych si denně nedělala test. Ségra mi říkala, abych si test dělala obden, ale nedalo mi to :D
@martulka88 to jsem ráda, taky nemám negativní. V srpnu jsem potratila a už to nějak nejde, tak víš jak, si říkám, že už asi starecka demence 😂
@verulevrtule tak to už je krásný duch, držím palce ať pěkně sílí 🍀💞✊
@palja Dekuji 😉
@verulevrtule Tak to zcela chápu 🙂 Já bych taky asi dělala to co ty 🙂 Toto byl můj duch týden před MS 🙂 Ač jsem měla pravidelnou MS, tak asi ovulace byla dříve. Nevím, ale důležité pro mne bylo, že to sílilo a že za chvilku tu bude s námi náš chlapeček 🙂 Moc ti to přeji 🙂
@martulka88 jeeee 😍
@martulka88 moc gratuluju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě to přijde trochu přehnané a zbytečně vyhozené peníze testovat každý den. Chápu, že se na miminko těšíš, ale tímhle se akorát zbytečně stresuješ. Já si dělala test až nepřišla ms a pak ještě jednou za 2 dny, abych si to potvrdila.