Četnost testování. Jak často testujete vy?

verulevrtule
2. led 2021

Ahojda holky, mám takový asi hloupý dotaz, jak často testujete? Ja teď od pondělí každý den, respektive každé ráno, a rodina mi říká, že nejsem normální. Je mi z toho smutno a připadám si jako cvok, je tu Teda podobný cvok jak já?

michaela666
2. led 2021

Mě to přijde trochu přehnané a zbytečně vyhozené peníze testovat každý den. Chápu, že se na miminko těšíš, ale tímhle se akorát zbytečně stresuješ. Já si dělala test až nepřišla ms a pak ještě jednou za 2 dny, abych si to potvrdila.

sasanka772
2. led 2021

@verulevrtule Jojo, nejde na to nemyslet a netestovat.

gruyerre
2. led 2021

@verulevrtule přijde mně to přehnané, ale na druhou stranu tě i chápu. Vůbec ale nerozumím tomu, proč to hlásíš rodině, že si jdeš udělat test.

palja
2. led 2021

Taky bych to rodině neříkala, testuju týden po vynechání MS a pak když mám test. Jinak vím že někdo tak testuje, však je to tvoje věc a nepřijde mi na tom nic divného 👍✊

verulevrtule
autor
2. led 2021

No problém je, že máme malej byt a chlap mě běžně leze na WC, přesně tak i malej. Ale ten se těší a sám mě každéj den, jestli jsem se dívala, zda je tam sestřička 😂 No jo, jsem asi koza, neměla bych nic říkat, máte pravdu, no testuju tak, jak mě řekl dr

ema90
2. led 2021

Prvni test jsem si delala az v den vynechane ms vecer, dalsi test druhy den rano, potom az digi ClearBlue a pak jeste jeden ClearBlue, protoze jsem ho dostala nevyuzity od kamaradky.
Tot vse.

Chapu nervozitu z toho, jestli to vyslo nebo nevyslo, ale dobrovolne bych si takovyhle nervy nedelala.
Nejsem zastankyne testovani pred ms, ale pokud vam to tak vyhovuje 🤷🏼‍♀️
Nicmene si myslim, jak to tak tady ctu, ze ste z toho uz trosku “sileny” a ted to nemyslim zle, ale resi se tu kazdy prd a plno zenskych mi tu prijde tak vynervovanych z toho, jestli najdou aspon malyho ducha nebo ne, ze se uprimne ani moc nedivim, ze ho nenachazeji.

Kazdopadne odpoved na vasi otazku: Rodine bych o testovani vubec nerikala, ze to vase vec, ale za me je to blaznivost.

martulka88
2. led 2021

Já jsem si udělala první test týden před MS odpoledne - měla jsem takové divné tušení už několik dnů zpět. A měla jsem tam ducha, kterého jsem poslala mé sestře - už byla dvakrát těhotná a zda si to jen nenalhávám. A pak jsem si dělala každé ráno test, zda sílí a sílil - jelikož jsem nemocná, tak jsem se bála, abych o malé nepřišla - nyní mám pár týdnů do porodu 🙂. Pokud však je negativní, tak bych ho denně určitě nedělala. A nejlepší je to opravdu neříkat nikomu v rodině. My jsme oznámili těhotenství až s vynechanou MS nejprve mým rodičům - oni by to poznali, jelikož jsem u nich ještě bydlela - předělávali jsme byt a já byla od počátku na rizikovém. Ale bylo to s tím, že to bude stoprocentní (to byl čtvrtek) až o několik dnů později(úterý), než mi mudr ukáže srdíčko a potvrdí těhotenství. Mužovo rodině jsme to řekli až o několik dnů déle - chtěl čekat až do 3.měsíce, ale to už jsme stěhovali a to už věděli.

kiwi92
2. led 2021

testujem každé ráno 😅 tiež ma majú za cvoka 😅

verulevrtule
autor
2. led 2021

@martulka88 Já mám právě taky ducha, jinak bych to nedělala. A vzhledem k tomu. Že teď jsem na neschopence a za týden bych chtěla do práce...

verulevrtule
autor
2. led 2021

@kiwi92 Vítej v klubu 😂 určitě nejsme samy, otázka je, kolik ženských to dokáže přiznat...

martulka88
2. led 2021

@verulevrtule Máš tedy ještě týden před sebou. Tak bych počkala alespoň do pondělí a uvidíš, zda sílí. Pokud ano, tak bych dělala ale raději asi od den 🙂 A já ho tedy dělala jen jednou značkou, abych si byla jistá sílením. A nakonec jsem si udělala test digitálním, kde jsou napsané i týdny 🙂

martulka88
2. led 2021

@verulevrtule Já to klidně přiznám. Hlavně mi bylo divné, že mé tělo je jiné - pálila mě žáha - a ano, pálila mě už dříve - mám crohnovu nemoc, ale cítila jsem, že je to jiné. Byla jsem strašně nervózní, ale prostě jsem si ho udělala a nelituji. Bála jsem se,že nám to nevyjde - jsem dost nemocná od 20let (nyní 32) a muž není také nejmladší. A nakonec se nám zadařilo napoprvé. Nemohla jsem tomu uvěřit. A kdybych ale měla negativní test, tak bych si denně nedělala test. Ségra mi říkala, abych si test dělala obden, ale nedalo mi to :D

verulevrtule
autor
2. led 2021

@martulka88 to jsem ráda, taky nemám negativní. V srpnu jsem potratila a už to nějak nejde, tak víš jak, si říkám, že už asi starecka demence 😂

palja
2. led 2021

@verulevrtule tak to už je krásný duch, držím palce ať pěkně sílí 🍀💞✊

verulevrtule
autor
2. led 2021

@palja Dekuji 😉

martulka88
2. led 2021

@verulevrtule Tak to zcela chápu 🙂 Já bych taky asi dělala to co ty 🙂 Toto byl můj duch týden před MS 🙂 Ač jsem měla pravidelnou MS, tak asi ovulace byla dříve. Nevím, ale důležité pro mne bylo, že to sílilo a že za chvilku tu bude s námi náš chlapeček 🙂 Moc ti to přeji 🙂

verulevrtule
autor
2. led 2021

@martulka88 jeeee 😍

verulevrtule
autor
2. led 2021

@martulka88 moc gratuluju