Červená nedošla. Co myslíte?

verunqka
1. zář 2021

Ahoj 🙂
Brala jsem Gynex tři týdny, týden si dala pauzu. Cykly mám 29-31 dní. Dnes 34 a nic. Nestává se mi, že mám zpoždění.
Bolí mě prsa, pořád mě bolí břicho, jako kdyby před ms, ale občas se jedná o rozdílné bolesti. Střídá se levá a pravá strana, ale pravá převažuje.
Test dělaný včera a negativní. Četla jsem hodně diskusí o tom, že holky kolikrát měly pozitivní testy až po 14 dnech zpoždění.
Nevím, jestli to je těmi kapky, těhotenství nebo co 🥵. S manželem se snažíme sedmý měsíc😓.Chci se zeptat na váš názor a zkušenosti, jestli se vám to taky stalo a ták. Pár dní počkám a kdyžtak poletím k doktorce. Snad se nenajdou rýpalky 🙃.
Moc všem děkuji 🍀💙.

sudylichozrout
1. zář 2021

@verunqka a) Ano, Gynex ti může cyklus prodloužit, b) To, že má některá žena pozitivní test až 14 dnů po vynechání, znamená, že se jí posunula ovulace směrem k předpokládané menstruaci a pak teprve začala její klasická luteální fáze. Test ukáže těhotenství už po 10-12 dnech od oplodnění, takže pokud víš, kdy jsi měla ovulaci a přesto máš test negativní, těhotná nejsi a může za to Gynex.

izzylka
1. zář 2021

Gynex může cyklus prodloužit....a těhu příznaky se projevují až s hcg, takže nejdříve s pozitivním testem 🤷🏻‍♀️
A k dr opravdu nemusíš , nebo teda nevím proč by jsi tam měla chodit 🤷🏻‍♀️

verunqka
autor
1. zář 2021

@izzylka nechci nic zanedbat. Tak proto ;)

verunqka
autor
1. zář 2021

Děkuji vám za odpovědi🍀

izzylka
1. zář 2021

@verunqka a co zanedbat? K dr jdi nejdříve 14 dní po zpoždění, aby ti píchl vyvolávačku...jinak s tebou nic stejně neudělá ☺ a do té doby ms určitě přijde 🙂

lachtanice86
1. zář 2021

@verunqka k dr nechoď, neni duvod. A ano, muzou to zpusobit ty kapky

lenerka1
1. zář 2021

Může být posunutá ovulace, anovulační cyklus, cokoliv...test třeba zopakovat za týden, k doktorovi až při případných potížích, vynechaná MS za mě není potíž 🙂 .

jako_mala_holka
1. zář 2021

Já měla cyklus po gynexu i víc jak 70 dní