Ahoj 🙂
Brala jsem Gynex tři týdny, týden si dala pauzu. Cykly mám 29-31 dní. Dnes 34 a nic. Nestává se mi, že mám zpoždění.
Bolí mě prsa, pořád mě bolí břicho, jako kdyby před ms, ale občas se jedná o rozdílné bolesti. Střídá se levá a pravá strana, ale pravá převažuje.
Test dělaný včera a negativní. Četla jsem hodně diskusí o tom, že holky kolikrát měly pozitivní testy až po 14 dnech zpoždění.
Nevím, jestli to je těmi kapky, těhotenství nebo co 🥵. S manželem se snažíme sedmý měsíc😓.Chci se zeptat na váš názor a zkušenosti, jestli se vám to taky stalo a ták. Pár dní počkám a kdyžtak poletím k doktorce. Snad se nenajdou rýpalky 🙃.
Moc všem děkuji 🍀💙.
Gynex může cyklus prodloužit....a těhu příznaky se projevují až s hcg, takže nejdříve s pozitivním testem 🤷🏻♀️
A k dr opravdu nemusíš , nebo teda nevím proč by jsi tam měla chodit 🤷🏻♀️
Děkuji vám za odpovědi🍀
@verunqka k dr nechoď, neni duvod. A ano, muzou to zpusobit ty kapky
Může být posunutá ovulace, anovulační cyklus, cokoliv...test třeba zopakovat za týden, k doktorovi až při případných potížích, vynechaná MS za mě není potíž 🙂 .
Já měla cyklus po gynexu i víc jak 70 dní
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verunqka a) Ano, Gynex ti může cyklus prodloužit, b) To, že má některá žena pozitivní test až 14 dnů po vynechání, znamená, že se jí posunula ovulace směrem k předpokládané menstruaci a pak teprve začala její klasická luteální fáze. Test ukáže těhotenství už po 10-12 dnech od oplodnění, takže pokud víš, kdy jsi měla ovulaci a přesto máš test negativní, těhotná nejsi a může za to Gynex.