Čekatelka. Můžu ještě doufat a otestovat se?

nanaea
14. lis 2023

Ahoj holky. Dnes jsem asi 10DPO, ale jistá si nejsem. Nedělám si ovu testy, ale ovulaci téměř vždy poznám podle bolestí a vodnatého výtoku. I dle kalendáře nejspíš proběhla v sobotu 4.11. Nicméně už asi 5 dní po ovulaci jsem začala mít mírné bolesti vaječníků a sedmý den po ovulaci (teď v sobotu) ty bolesti byly dost silné. Dole mě to zničehonic píchlo, že jsem až poskočila ze židle. V neděli večer po styku jsem krvácela chviličku a měla silné bolesti vaječníků. Zhruba 5 dní mám i dost bolavá prsa, v minulém týdnu jsem měla hustý bílý výtok, nechutnají mi cigarety a skoro každý večer je mi na zvracení. Ještě ráno jsem si byla jistá, že jsem těhotná, protože i když mám 4 dny do ms, žádné příznaky obvykle nemívám. Ale odpoledne jsem si udělala test - ten digitální co ukazuje týdny a byl negativní. Na krabičce psali, že by měl ukázat výsledek i 4 dny před ms. Tak nevím, jestli můžu ještě doufat a otestovat se až o víkendu, nebo jestli opravdu je tenhle test natolik kvalitní, že už s tím nemám počítat...

kaktus092
14. lis 2023

Vždy když jsem měla příznaky, tak jsem těhotná nebyla. Jednou jsem byla naprosto bez příznaků, ale test jsem si udělala kvůli ATB, zda je mám brát . No vůbec nic jsem od toho zase nečekala, nedávali jsme si pozor , ale už jsem to neřešila a ejhle už mu jsou 4 měsíce .

kaktus092
14. lis 2023

A test mi vyšel pozitivní 4 dny před ms.

lencaa11
15. lis 2023

@nanaea digitální je 25 ten bych si nechala až bude čárka na testu vyzkousela bych klasiku a 10 dpo je na digitální moc brzo

princesslenny
16. lis 2023

Mi ukázal digitální test pozitivní výsledek 11 DPO a kdy byla ovulace vím přesně. Zkoušela jsi ještě test další dny ?

felis
20. lis 2023

@nanaea 4 dny do MS může být stále ještě brzy, zkus testovat v den MS a testem s citlivostí 10. Držím palce.

darkness1234
20. lis 2023

Ahoj prosím radu, 24.10. Byla poslední menses. 9.10. nechraneny styk( snažíme se o miminko) , po týdnu až do teď bolesti prsou , pnutí, bodani , občas citlivé bradavky a slabé bolesti podbrisku , a citlivost na pachy
. další menses bych měla dostat 21.11. Cyklus normálně 28 dní, dnes tt negativní. Mám ještě pár dní počkat a pak znova udělat? Díky

lencaa11
20. lis 2023

@darkness1234 ano počkala bych ještě 2-5 dní a udělat test ☘️☘️

darkness1234
20. lis 2023

@lencaa11 díky, to čekání je dlouhé, jsem nějaká nervózní z toho 🙈🙈

felis
21. lis 2023

@darkness1234 počkej... // se můžou ještě ukázat

darkness1234
Autor odpověď smazal
Zobraz
darkness1234
21. lis 2023

@felis a může to být třeba testem mám od dr Maxe, pregnacny test , ani jiný mi nenabidly, ráno test negativní, menses nikde jen takové bodani v podbrisku a na stranách podbrisku , prsa pobolivaji pořád někdy více někdy méně někdy vůbec, jsem nervózní, neboť u prvního se mi zo ukázalo v den kdy sem to měla dostat, že je pozitivní, a teď to čekání jestli jo či ne je šílený 🙈🙈 nevím jakou ty kóje testy mají citlivost, já se v těch tabulkách nevyznám

felis
21. lis 2023

@darkness1234 Mě se s dcerou ukázaly // až po týdnu od vynechané MS, ale já prostě věděla, že jsem těhule 😂 a z krve u Dr. jsem měla jen 20Uml dva dny po termínu MS, na UZ nebylo nic vidět, jen vysoká sliznice... věřila jsem, že to vyšlo. Dcera se jen potřebovala asi víc zavrtat 😂 Držím palce.

felis
21. lis 2023

@darkness1234 Max je dobrej... anebo je to prostě biochemko nooooo.... anebo co mi teda dělaly dřív pozitivitu u testů, tak byl jednou zánět dělohy a pak taky cysta, ale nechci Tě strašit. Jen jsem musela asi něco extra 😂

darkness1234
21. lis 2023

@felis díky :D no zkusím zítra a další dny pokud se ms nedostaví ale teď prostě cítím že je něco jinak 🙈😅 jiné bolesti než před ms , spíš se bojím, neboť úplně po prvním sem taky měla až po týdnu dvě čárky a pak to dopadlo špatně :( u druhého v den vynechane hned dvě čárky ale taky to asi může být tím že sem brala antinu a ta zklamala ale teď za mám zdravého 3,5 levého syna. , ❤️ a jak sem již psala proste cítím že je něco jinak , jen to čekání je šílený 🙈 a hlavně strach. Tak tedy uvidím 😊

darkness1234
21. lis 2023

@felis a jestli můžu ještě dotaz , když by přišla, tak se další ovulace posouvá o tolik dní o kolik se spozdila ms? Děkuji za odpověď

darkness1234
Autor odpověď smazal
Zobraz
felis
22. lis 2023

@darkness1234 to nevím... Co vím, že jsou holky, co mají ovulaci třeba 18DC a pak délku cyklu 36... Ale to je prostě individuální, jak jsme každá jiná. Já mám třeba ovulaci mezi 10-13DC a délku cyklu mám 24-26dni. Někdy je tabulkový a má plodné dny 14DC a délku cyklu 28 dní. No, nevím, jestli jsem Ti nějak pomohla 😄 si pamatuju, že to byla i jedna otázka u zkoušky z Biologie na VŠ, jak jsou dlouhé a jak se jmenují jednotlivé fáze cyklu. No, opsala jsem to od spolužačky 🤣

darkness1234
22. lis 2023

@felis já mám vždy 28 dní cyklus ( když odmyslim tenhle měsíc neboť stále nic ani test ani menses) a ovulaci cítím 12-16 den- bolesti vaječníků . Převážně posledního půl roku jen pravý. Tak právě by mě zajímalo jestli když se např spozdi o týden jestli i ovu je posunuta o týden.

darkness1234
24. lis 2023

@felis díky za podporu , ale nic u mě, dostala sem to , :( třeba někdy příště vyjde , mějte se