Ahoj holky , 12.5 jsem si Pichla v 9h Ovitrelle.. Bohužel mám potvrzenou PCOS , bez menstruace bez ovulace a moje vajíčka totálně spící , od 5dc -9dc jsem brala clostik 1-0-1 na kontrole jsem byla 11dc a jen na jedné straně dva folikuly (zázrak ) na druhé straně to spalo, jeden měl 14mm a druhý asi 8mm , další kontrola byla 14dc a jeden folikul 20mm, takže 16dc jsem si Pichla Ovitrelle . Samozřejmě hned jsme to pojistily 😅, . A já mam furt strach že to nestihneme 😭, manžel přijde večer až ?!! 😅😅😅😅 (Chudák ) .. budu ráda když tu založime čekací diskuzi a budeme si psát co a jak aby to uteklo . Já mám dneska šílený bolesti v podbřišku nebo spíš nejvíc práva strana .
@zuzha31 Ahojky , já sem furt v čekání , ale konečně ze mě vyprchal Ovitrelle , test dneska negativní 🙂 testovala jsem se od injexe abych pak tu nezakládala diskuze zda je to duch z Ovitrelle 😅. Takže já už netestuje a počkám si pěkně jsem dneska 6dni od injexe a 5dni od ovulace . Tak budeme tu spolu čekat nu 😅.. my jsme se snažily 3dny od píchnutí do ovulace , a tu jsem teda ucítila au au ... Měla jsi i clostik ? A proč injexe ?
@stanulice po té injekci je falešně pozitivní test? Tak na to me ani neupozornil 😂 injekci jsem vůbec necítila a to jsem čekala že do břicha to bude bolet 😂 měla jsem Clostilbegyt od 1.5. na 5 dní. Minulé pondělí jsem byla na první folikulometrii a nemela jsem ani cm a ve čtvrtek už meli folikuly skoro 15 mm. Pres víkend nedošlo k ovulce, tak mi pichnul injekci (mám POCS). A říkal snazit se co druhý den. A vy jste se ty tri dny snazili denně?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stanulice tak jak ti to dopadlo? Ovitrelle mam píchnutý dneska, včera styk podle planu lékaře a rikal co 2 dny. Ale jsem nervózní abych jak rikas to nezaspali, když máme mít styk až zítra 😂 I když mi lékař rikal, ze ovulace by měla být zítra večer.